jana wrote:E,sta da vam kazem za sada?Prvo,snajka nije vazna.Nju znate i njen personalitet,ona ce otici ,a vi i vas sin cete ostati.Ona ce se pojaviti opet ,ako se vas sin dozove sebi,i tako u nedogled.Dakle,ona nije pouzdana,pozrtvovana,i nema sa njom suradnje.
Sve pogodiste, i tada i sada. Znala sam to kada ste ovo pisali, ali mi je bilo bitnije da spašavam sina, pa stoga se nisam obazirala na komentare vezano za snajku.
Ja jesam jednog momenta ukratko napisala neku kratku hronologiju dogadja, vezano za nju, jer su me to mnogi na pp pitali, ali isto tako izbrisala i ostavila "..." na mestima gde je bio tekst, iz jednog jedinog razloga - ona ima pravo na svoj život, a mi moramo da se borimo. Ona tada nije bila tu, i nisam mogla da znam šta misli, hoće ...
Ona sada dolazi kad hoće, preko mog mob. i fejsbuka se dogovara sa sinom, bude tu sa njim kad hoće, koliko hoće, prenoći, jede - nekad hoće, nekad neće..., visi na internetu koji ja plaćam, puni komp. svojim slikama iz telefona, hoće kuče da okači na fejsbuk, a memorija puna, ja brisala neke svoje fascikle ...
Supruga i mene ladno ignoriše, javi se na vrata kad dodje ili odlazi, jutros nije ni to a prenoćila kod nas, kad je odlazila iz sinovljeve sobe, a suprug, ja i sin, bili u dnevnom boravku, televizor upaljen, pijemo kafu, sin jednog momenta ode u svoju sobu, i ona ode, bez dovidjenja.
Od prvog momenta kad nam se sin obratio, sve troškove svega, snosimo mi, čak smo se 2 puta zadužili da bi isfinansirali terapiju i bolju i kvalitetniju ishranu sinu... Sada to valja vratiti, a i dalje njega kvalitetno hraniti (izgubio 25 kg. za 4 meseca - spržio se), kupiti blokatore, kako bi se kupilo vreme, dok ne poradi na sebi ...
Njoj ponudjeno da svuda ide sa nama, da se informiše, pita šta je interesuje... NARAVNO DA SAMO SIN I JA SAMI IDEMO SVUDA GDE TREBA... (ovo je nešto na šta smo suprug i ja od početka bili spremni -
ALI DA LI JE TO NORMALNO S NJENE STRANE).
On je odlučan da uspe, i odlučno je rekao NE 
, ali se bojim da ona svojim neznanjem i glupošću ne s...e sve što smo do sada uradili i što smo se dogovorili.