Hocu opet da budem ok

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

nepopravljiv

Re: Hocu opet da budem ok

Post by nepopravljiv »

ja znam momka koji je iso u krizu na plivanje u bazen doduse on se bavio vaterpolom kao mladji mozda bi i uspio kao sportista da se nije drogira imao je potencijala za vaterpolo,on se skidao tako sto je svaki dan iso po 2 sata plivanje,kaze da mu je to pomoglo.
mozda nekom nebi odgovaralo ja sam dok sam plovio na brod znao da podjem u krizu na brod i skidam se nasuvo kroz rad jos sam bio u makinu dje je tempratura po 40 stepeni plus kriza uzas ali sam izdrzao a opet skidao sam se i sa ljekovima u krevet lezao pa opet isto kriza uzas.u jedno sam siguran najvise mi je pomagalo u krizu napunim kadu i lezim kisam se dok se ne smezuram.
nepopravljiv

Post by nepopravljiv »

a to subotex metadon nemam sa tim iskustva ali kolko vidim po postovima isto je to sve samo sto ima blokator u subotex kolko sam svatio ali i od jednog i drugog te kriza dere kad se navuces tako da je to po meni isto sa nijansama razlike.bogu hvala sto se nisam navuko na nesto od to dvoje.jer kolko vidim to je postalo IN ovdje dje ja zivim svi su na metadon.samo mi nije jasno sto posle kako oce li ga citav zivot piti sto ako nestane metadona zarati se ili zemljotres sine sad ja bupam gluposti ali sto stvarno dalje dokle da se pije to imali kraja tome?
sunrise

Post by sunrise »

e,vidis,to nikome nije plao na pamet? ta spika zemljotres i tako to...kako ovi u Turskoj u krizi.a ne da ih ima nego ima.....kad sam bila mladja i cula rijec on je na odrzavanju meni je to bio neki drugi level......ja sam tek uzela terapiju kad mi cura rekla,zeno sta se mucis,ustajes u krizi aj po dop,kuci na tusiranj ei iopet po dop,aj ti lijepo na terapiju,vidi mene divnu krasnu..........ali da nisam otisla na terapiju,moje tijelo se fakat napatilo..........sad cu ga maziti i paziti jako,jako
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
MasacreEnElDiscoBar

Post by MasacreEnElDiscoBar »

sunrise wrote:e,vidis,to nikome nije plao na pamet? ta spika zemljotres i tako to...kako ovi u Turskoj u krizi.a ne da ih ima nego ima.....kad sam bila mladja i cula rijec on je na odrzavanju meni je to bio neki drugi level......ja sam tek uzela terapiju kad mi cura rekla,zeno sta se mucis,ustajes u krizi aj po dop,kuci na tusiranj ei iopet po dop,aj ti lijepo na terapiju,vidi mene divnu krasnu..........ali da nisam otisla na terapiju,moje tijelo se fakat napatilo..........sad cu ga maziti i paziti jako,jako
Eto josh sam malo tu, sam ga chuvaj i pazi!!...Nego, da se nadovezem, vech sam bio negdji piso nekom za plivalje, jer dok na krizi kako pochne organizam trazit svoje, pa ne dobije svoju drogu, organizam pochinje iz mishicha uzimat shecher pa bude onog nemira u nogama(kako se kaze ''bicikel''), zato i preporuchuju na krizi dosta slatkog uzimat!!Kod plivanja rade gotovo svi mishichi i bash kako sam piso:plivat chim duze, malo stat uzet zraka i ponovo dok jednostavno se tolko umorish da nemozesh gledat, a smanji ti krizu sigurno za 30%, i netreba ti poslje neka tableta+ utvori apetit.... kad bi bio neko u moguchnosti svaki dan po 2 puta se dobro isplivat bio bi to fakat ljek...Znam jednog momka koji je trebo ich u tu neku sportsku komunu, ali se previshe plachalo mislim da je reko oko 5000eura na mjesec da koshta, ali to mi se chini puno tako da sam ga vjerojatno krivo shvatio...Uglavnom pocheo je s plivanjem i to ga je spasilo, znam da je svaki dan ujutro i navecher isho po 2h plivat...Neznam kako je sad, ali znam da je 1god. umjesto droge isho na plivanje...
A ovo s methadonom i subutexom je uzas, dobro za subutex bi se dalo rech da ima vishe uchinka kod onih koji se zele skinut zbog tog blokatora, a methadon kako mi je psihijatrica rekla uzimash dok ti se mozak ne zasiti, shto je po meni jako losha zamjena za heroin, jer iz pricha po komunama u kojima sam bio, svi stariji junkyi su rekli kako tablete su najgore neshto za drogirat, da radije uzimam dop nego hepove, a u to sam se i sam uvjerio kod skidanja s hepova kolke su krize i kolko potisne osjechaja da sam znao plakat ko djete, dok bi se vrachali osjechaji kad bi ga presto uzimat koje je hep. potisnuo, a i nije mi davao onu ugodu, a kod heroina se isto osjechaji neki potisnu, ali ni priblizno ko kod hepa., a i kriza je kracha....Oni na hepovima neko je tu spomenuo da zive 25god. manje, sad neznam nikog ko je odluchio bit na odrzavanju hepova do kraja zivota, obichno pokushavaju prestat i muche se, a posljedice hepova su stvarno grde imo sam priliku upoznat ljude chiste, koji su uzimali heroin i koji su uzimali methadon, za ove koji su bili na heroinu nikad nebi reko da se chovjek drogiro, a ove koji su bili na hepovima se skuzi kroz razgovor i ostalo da su drugachiji i treba im puno vishe vremena da se oporave stanice u mozgu...A za sub. neznam, on se obichno uzima kad se zeli prestat drogirat zbog blokatora, ali znam da ima sluchajeva koji si jednostavno nemogu pomoch i prisiljeni su ga uzimat do kraja zivota...Za kokain znam da su u americi smislili nachin da chovjek do kraja zivota nemoze uzet kokain uz pomoch samo 2 injekcije, i to je to nikad vishe mu neche kokain shljakat, sad da to izmisle i za dop....Ali je bilo toliko malo sluchajeva koji su uzeli tu injekciju da ispada nepotrebna...Jer jako puno ljudi misli se skinut, ali da ipak za mozda 10-15god. si ostave moguchnost da uzmu neku drogu s uvjerenjem da che to moch onda imat pod kontrolom...Mozda hoche, ali obichno nestane kontrole...
Svatko zna kako da se rjeshi droge, samo nikako da se droga rjeshi ovisnika!!(hh...al sam inspirativan :)

Samo treba negdje nach snage(energije) i chvrste volje za zivot koji nije samo u tom jednom zacharanom krugu nego da zivi, kreche se i funkcionira normalno u drugim krugovima koji nisu tako zacharani i kojih ima jako puno, samo tako kretanjem u vishe krugova zivota, zivot moze biti ispunjen i ljep!!!

p.s. Sad josh dok sam tu(trebo sam vech otich, ali chekam da mi bude gotova osobna i putovnica, tako da sam tu josh do kraja mjeseca, pa chu se josh ubacivat i pisat :mrgreen: ) moram se ispucat malo pisanjem tako da chu vas gnjavit, makar se nekima i ne svidjalo i neki se neslazu sa nekim stvarima, ali ipak svatko je od nas drugachiji i ima pravo na svoje mishljenje koje djeli s ostalima... :wink:
sanela

Post by sanela »

Ne zachatavajte temu...
EX-Heroin je banovan zbog vrijeđanja i nepoštivanja pravila foruma.
Post Reply