budjenje
Moderator: sanela
Re: budjenje
Bas tako....ma meni sve i jedna ovisnost dosadila....prvo kao fun eks,pa dop, pa kocka i dop i cigara, pa dop,dop,dop,ma sub,ma met ,malo karte ili malo vise, pa malo dop, pa met.....ali moze se sasvim ok i puno bolje zivjeti bezz svega....sad necu nista, osim ljubavi za dijete i obitelj
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
i drage ljude............to je ok
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Isla sam tvoju ispovijest ispocetka citati pa se pitam sto ja nisam nikada to napravila,jesam jednu stranicu.....ne bi htjela da me se krivo shvati,onaj ko me bolje zna,moj zivot i job ce shvatiti.....da mi nije bilo djeteta ne bi nikad stala......ja sam uzivala divljati,zezati se , u ovom gradu, 24/7 ziv,ne znas koga ces upoznati i kod koga spavati,,,fuck sad ce sanela srati........pa prestajem.....jos imam taj nagon biti danima vani,po lokalima,clubovima,novi ljudi ali mu ne dopustam da izadje vani jer nisam u toj situaciji....ponekad,kad je Kika kod moje S.ja idem vani,i kuzim meni jos treba zabave.......nemam se sta kome objasnjavati ali 90 posto sam voll zeit mama und frau.....ustajem u 7,dijete vrtic,job,trci po malu,kuca,kuhaj......ali ono divlje u sebi ne bi mijenjala za nista
A ja po tvojoj sveprisutnosti počeo sumnjati da si ustvari BOTsunrise wrote:...ustajem u 7,dijete vrtic,job,trci po malu,kuca,kuhaj...

Neka, samo nek' si ti nama živa i zdrava. :rock:
pojma ti ja nemam sta je BOT nit me zanima......i sviraj drugome ne meni
sunrise wrote:pojma ti ja nemam sta je BOT nit me zanima......i sviraj drugome ne meni
xaxaxaxaxxaxa...volim je kad je ovakva.

BUDI NA ŽIVOTU!!!
Fala Draga.....sta je taj BOT??? jel ja to moram znati???
nemam ja volje ni to okrenuti