Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
malic wrote:Ja,samo letargicno se skidam,treci dan vec,bolje sam malo,ali perspektivu i neku nadu,kao i motiv sta dalje ,jednostavno nemam.
Huh, crnjak, znam, i sama sam se tako osjećala 1000 puta, ali kad skontaš, i ne treba ti neki motiv. Inat je dovoljan za početak............ono u fazonu: Ma neću nazad pa makar........a motivi će već doći poslije.
I počet će se nekako otvarat neka nova vrata u tvom životu, jedna po jedna, samo trebaš biti uporan dovoljno dugo.
Ne daj se.......ma koliko god to otrcano zvučalo. Može se, što bi rekla Selma
pozdrav
Hvala Nan.
Toliko eto znaci i ovo sto si napisala,a ne tamo nekakva propitivanja,od cega zivis,problemi sa zakonom,provalio si forum,( da jesam 2005),ali to nikakve nema veze niti se moze porediti sa dobrodoslicom Sanelinom,Tvojom od Zelenog/e,i ako je bio jos neko,neka ne zameri!
Hvala jos jednom!
zanimljivi su komunisti,nema sta! imam roditlje kmuniste,vrlo zanimljivi judi!
Ali,juce!
i,kao sala,lako je nama da se zajebavamo na racun komunizma. Znamo kako se ko ponasao i gde bio za vreme balkanskih diktatora,a S. kao najveceg ludaka i krvnika,je odurno!
no,nema veze,super ti je fotka! pozdrav
Cestitam ti prekid fizicke zize i sada, kao sto su ti rekli,daj se upamet vise, motiv, gadjenje prem tome, i pusti te nepravde, istorijske i politicke, gledaj svoj zivot i nemoj slucajno da ti se desi da omanes, jer ti se necemo javljati vise...barem ja.
Sretno ti bilo junacino, spartanska
:tonqe:
Gile wrote:Cestitam ti prekid fizicke zize i sada, kao sto su ti rekli,daj se upamet vise, motiv, gadjenje prem tome, i pusti te nepravde, istorijske i politicke, gledaj svoj zivot i nemoj slucajno da ti se desi da omanes, jer ti se necemo javljati vise...barem ja.
Sretno ti bilo junacino, spartanska
:tonqe:
Gile druze,sta pricas? Citas lo ti sta sam napisao? Na Sanelimnu sugestiju sam stavio tacku,i nisam ni jednom pomenuo to sto ti pricas.
Hvala na podrsci,ali si ti i jedini!
Sta drugo da kazem,kada vecina nema sta!
pozdrav
malic wrote:zanimljivi su komunisti,nema sta! imam roditlje kmuniste,vrlo zanimljivi judi!
Ali,juce!
i,kao sala,lako je nama da se zajebavamo na racun komunizma. Znamo kako se ko ponasao i gde bio za vreme balkanskih diktatora,a S. kao najveceg ludaka i krvnika,je odurno!
no,nema veze,super ti je fotka! pozdrav
Citam naravno, samo sam zbog ovoga to pomenuo, jer mislim da si mnogo opterecen proslim vremenima, a i buducnost nam nije sjajna, tako da never mind
inace me zabole za sve sto sam napisao,preziveo sam i jedno i drugo u kuci,i zato sam i ovoliko dugo 22 godine heroinoman.
Razmazeno dete komuna i komunista!
malic wrote:
Da li ti se nekada dogodilo da si se nasao u situaciji da ti sve isto,bed fazon u ovom slucaju,dogodilo po milon puta i da sve znas,ali vise ne znas sta ces sa sobom!?
Ja,samo letargicno se skidam,treci dan vec,bolje sam malo,ali perspektivu i neku nadu,kao i motiv sta dalje ,jednostavno nemam.
Pa to ti i kazem. Najgore je kad se drogiras zato sto ti se nista ne radi a ne zato sto ti se drogira. Skidas se kad ti to dosadi pa onda ti i skidanje dosadi i tako u krug. Posle odredjenog vremena ne znas ni ko si ni sta hoces ni cemu sve to. Sranje
[quote="malic"]i zato sam i ovoliko dugo 22 godine heroinoman.
[quote]
Pa zar je moguće da netko toliko dugo konzumira heroin, a još živi?
Pa onda on nije tako štetan čini se meni....