Evo me,propadam.

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

MasacreEnElDiscoBar
Posts: 528
Joined: Tue Apr 06, 2010 11:07 am

Re: Evo me,propadam.

Post by MasacreEnElDiscoBar »

sanela wrote:
MasacreEnElDiscoBar wrote: sad sam zakasnio grdo....
Jarane, nikad nije kasno, ako želiš da se mijenjaš... Ali, lakše je pričati, savjetovati neprilagođenu šta je za nju bolje, nego joj pokazati svojim primjerom da je moguće potražiti pomoć i počistiti g*** iza sebe, ali tek kad počistiš ono što je u tebi nagomilano.
Vjeruj u sebe i mogućnost da se ti možeš promijeniti. Možda tako pokažeš nekom drugom da je moguće kad si ti uspio.
mislio sam:zakasnio sam, jer sad se moram puno vishe muchit s tim, nego da sam prije to uradio, nebi bilo toliko teshko....
User avatar
sanela
Posts: 4002
Joined: Mon Apr 11, 2005 11:01 am
Location: Sarajevo

Re: Evo me,propadam.

Post by sanela »

MasacreEnElDiscoBar wrote:
mislio sam:zakasnio sam, jer sad se moram puno vishe muchit s tim, nego da sam prije to uradio, nebi bilo toliko teshko....
Da, istina, trebaš se više mučiti....
Samo, ima i onih koji su u dubljim problemima bili, pa se uspjeli iščupati... Vjerujem da znaš i za takve. Ja znam.
MasacreEnElDiscoBar
Posts: 528
Joined: Tue Apr 06, 2010 11:07 am

Re: Evo me,propadam.

Post by MasacreEnElDiscoBar »

da, vjerojatno, sjecham se jednok momka, u bolnici krevet do mene bio sam na skidanju s suboxona, po neznam koji puta...uglavnom jedan od par sluchajeva je bio, gdje mu nisu mogli 2tjedna izvadit krv...majka i sestra su doshle ga pogledat sve u plachu, morale su kuchu prodat, jer je bio duzan 120tisucha eura za heroin...to mi je majka rekla, jer su se odrzavali sastanci za roditelje, pa je chula to...nisam mogo vjerovat, navjerojatno 120tisucha eura... nije htio priznat pred grupom kolčko je tochno duzan, znam samo da se zurio van, moro je iz sredit dug, shvercanjem opet...uff...tako neshto treba moch progutat i nastavit zivjet.., ima uzasnih pricha, josh jedna koju znam: znam curu jednu brat joj je bio duzan za dop, neznam koliko jer nije ovaj puta vazno...nashli su ga, prvo dobro premlatili, sa sjekirom su mu prste odrezali, i tri puta ga puknuli u venu s mishomorom, dechko je dobio mozdani udar, i osto za cjeli zivot paraliziran, s fufljanjem i nepokretljivoschu, ali dobro je jer presto se drogirat...uvjek ima gore...I svi tu mozemo biti sretni shto smo odabrani da mozemo biti sretniji, bez posljedica droge koji su u ovim uzasnim sluchajevima...naravno niko se nebi doveo u takvu situaciju, ali ima jako puno drugih loshih stvari uz drogu, koje mogu bit i gore od dugova...a, sve se zna svi sve znate...tako da.. neznam...sretno...i drz se J!!! i svi ostali!!!!
User avatar
sunrise
Posts: 2372
Joined: Wed Aug 03, 2005 9:40 pm
Location: Wien

Re: Evo me,propadam.

Post by sunrise »

vecina ljudi se boje komune zbog skidanja na suho,povracanja,sranja i tako to.........Ona se navodno skinula,klinca ima di staviti,i kome ostaviti.....pa mi malo cudno sto ne bi isla........a,ionako tu di je ne radi nista po tom pitanju nego se samo se vrti u krugu
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Neprilagodjena
Posts: 65
Joined: Fri Aug 05, 2011 3:12 am

Re: Evo me,propadam.

Post by Neprilagodjena »

Svakavih prica ima. Ja jednostavno ne zelim u komunu jer mi je trenutno bolje samoj,nemam pojma,znam da se vrtim u krug ali ne zelim otici tamo pa izaci za dva dana.
Ja nisam neki zesci slucaj,nisam uzimala kg dnevno,jeste tesko mi je ali nadjem stvari koje me zaokupiraju.
milica78
Posts: 45
Joined: Sun Jul 31, 2011 7:45 pm

Re: Evo me,propadam.

Post by milica78 »

pa ja ne znam nikog ko želi u komunu uglavnom im je to poslednja opcija. Svi su u varjanti prvo sve drugo blokatori , implanti , inekcije itd. ako si u mogućnosti finansiski a ako nisu i ako su baš ispucali sve varjante onda se opredeljuju za komune ali opet znam razne slučajeve i posle komune se puno njih vratilo i posle implanta.....jednostavno to je individualno od čoveka do čoveka .Ja samo mislim da je najvažnije to jako jako želeti ne zbog drugih nego zbog samog sebe, jednostavno mora taj način života da ti se ogadi i da imaš dovoljno snage da istraješ a ne da prekidaš zbog drugih jer od toga nema ništa......jako je teško ali veruj mi izvodljivo!!!!!
User avatar
saša-ex
Posts: 1907
Joined: Sat May 06, 2006 9:55 am
Location: Beograd

Re: Evo me,propadam.

Post by saša-ex »

Komuna je cesto mnogim ljudima prva opcija.... Takodje, nema puno veze sa materijalnim stanjem, vecina komuna se placa...
SAMO CEO ŽIVOT...
toto-rina

Re: Evo me,propadam.

Post by toto-rina »

Ja sam otisao i posle se drogirao. Sada ne znam kako je neko mogao da me nagovori na komunu.
Samo to ne znam, sta sam mislio, sta sam mislio uopste. Nije to za sve. Covek koji malo razmislja nece ni dan od 20 i 30-tih godina ostaviti u onoj kasarni. Samo bas onaj koji nema gde da zivi, koji nema nista, nateran i takvi. Mozda bi i ja da sam prodao stan za drogu otisao u komunu nekada, mrtav bezvoljan, sjeban, da nemam gde da se vratim pa pricam i sto je istina i sto nije. Uh nedaj boze, lepse meni terapija, novine, vesti nego ona fizikalija tamo. Bezi nikad, nikad. Nadam se da necu morati ponovo da dokazujem samo da mi je Metadon jedina opcija drogiranjem ali nikad se ne zna mozda cu i to morati. Bolje i to dva tri meseca pet godinu dana nego komuna. Doci ce sve na svoje pokaznjavace ljude koji su birali lecenje za druge. Svaki zavisnik kome ne daju da bira lecenje mora da zapise u neku sveskicu sta mu je pomagalo, osecanja, od cega se osecao bolje od cega losije, ako lsucajno umre da narod sazna da moze doktor u zatvor posle jel je pacijent osecao potrebu da se leci na jedan nacin a oni mu to nisu dali.
A ne onaj pita cistacicu u zatvoru da li da tuzi zatvor, Izvinite jel bi bil odobro da vas ja tuzim???
-Da bilo, tuzio nas. bas bi zelela da mi daju otkaz da mogu govna da donesem mojima da jedu danas.
Sta ce da mu kaze nego da ga odgovori od toga.

Ja nekada mozda nisam ni razumeo zavisnike sta pijem lek mislim se kako oni se drogiraju, kradu, varaju a kapiram da je mene lek smirivao a da bi ja biuo gori od njih svih. Kada razmislim bolje totalno ne krivim ljude za najgore gadosti. Jbg zelja za drogom tj zelja da prodje taj pako je cudo. Ali ne pakao kriza i to nego potreba koja ne izlazi iz tebe nikako. Razumem potpuno ljude sta rade sve za drogu.
molpks
Posts: 34
Joined: Fri Sep 02, 2011 12:28 pm

Re: Evo me,propadam.

Post by molpks »

Nisu svi ko ti covece. Neko bi i da se skida, ne da se gudra dok stoji. Neko i ima snage da podosi bol i patnju da se skine, neko nema, na tebe mislim
winston85
Posts: 1182
Joined: Sat Jul 04, 2009 12:01 am
Location: Vojvodina

Re: Evo me,propadam.

Post by winston85 »

Srecan ti rodjendan.
Pokloni sebi slobodu :)
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Post Reply