PC igre

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

User avatar
dopeFree
Posts: 89
Joined: Wed Nov 11, 2009 10:32 am
Location: Zagreb
Contact:

PC igre

Post by dopeFree »

Nikada nisam bio neki zagriženi "gejmer" ali kako sam se uspio riješiti nekih većih problema i kupio novi PC počeo sam se puno više zanimati za takav oblik zabave. Inače se amaterski bavim grafičkim dizajnom i pokušavam uću u svijet video produkcije, čisto iz zabave. Tako da me taj svijet multimedije i PC igara sve više privlači, čak mislim da se lagano navlačim na sve te opcije koje pruža moderna terhnologija.

Moje pitanje: Igrate li kakve PC igre? Ja sam inače veliki fan strategija i taktičkih pucačina, znači uglavnom one igre gdje se traži određena doza inteligencije. Nedavno sam kupio svoju prvu originalnu igru i totalno sam navučen na multiplayer preko neta. Radi se o Total War serijalu, konkretno posljednji Total War koji je izašao - Total War: Shogun 2

Pa evo, čisto me zanima kaj vi mislite o svemu tome.

uz put, poradio sam malo i na svome starom Youtube kanalu kojega sam redizajnirao i počeo objavljivati video komentare: http://www.youtube.com/user/dopeHunter01

(ovakve stvari definitivno pomažu da zaboraviš ili barem utišaš unutarnje nagone za autodestrukcijom)
Mjesto gdje odbacujem svoje unutarnje demone:
www.detoxonline.bloger.hr
teodora4
Posts: 191
Joined: Wed Apr 27, 2011 11:50 am

Re: PC igre

Post by teodora4 »

nemam bas vremena ali hiden objects games su infektivne:) !!! voznje takodje:) a puc puc, ne... mada ima dobrih!!!i igre tipa Obscure, FEAR, ALICE, su kull ali htedoh drugo reci, super ti je to , taj novi hobi, da se razumemo, hobi se moze obavljati vrlo profesionalno:)) a ako uspes da se ubacis na pravo mesto-zelim ti to ako i ti zelis, onda moze biti ozbiljan posao:)

ipak, ne mogu da ne kazem-svima vama koji mislite da je to samo tra la la prica- kompjuter STVARA zavisnost!!!ukoliko se ne koristi pametno vrlo ogranicava i zatvara, sto pre se pocne veci je ucinak u razvoju autisticnih agresivnih neobrazovanih mladih ljudi. tako, roditelji-imajte malo mozga i konzumenti, ne potcenjujte protivnika!


e da i Silent hill je :twisted: mada su to sve stare igre.....
poz, stay ok!
User avatar
sunrise
Posts: 2372
Joined: Wed Aug 03, 2005 9:40 pm
Location: Wien

Re: PC igre

Post by sunrise »

samo one za djecu,i mozda tetris i bubble shooter......ne da mi se jos i ta vrata otvarati
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
winston85
Posts: 1182
Joined: Sat Jul 04, 2009 12:01 am
Location: Vojvodina

Re: PC igre

Post by winston85 »

Age of mithology... Ne mogu da nadjem igru sa plejstejsna 2. Dark Omen. Super strategije. I naravno war craft frozen throne...Ali dugo dugo nisam nista igrao....od svega navedenog.
dopeFree wrote:čak mislim da se lagano navlačim na sve te opcije koje pruža moderna terhnologija.
tome nikad kraja... :)
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
User avatar
nepopravljiv
Posts: 402
Joined: Fri Apr 08, 2011 4:48 pm
Location: CRNA GORA

Re: PC igre

Post by nepopravljiv »

ja od kad sam zalego bukvalno se ubijam od igrica kupijo sam i djojstik i po vaz dan mlatim inace ljubitelj sam dobrih horror igrica tipa silent hill,resident evil,fiar,alone in darck,uglavnom igre tog tipa obscure 1 i 2 sam obrnuo sve djelove silent hilla sad izlazi 6 nastavak gledao sam neke inserte bruka dobra igra.SAW igrica to sad trenutno igram igrica radjena po filmu koji vec 7 nastavaka ima.i da the lost crown polu klik point horror proglasena za najeziviju i najstrasniju igricu 100%uznemirijuca kad je igram sa slusalicama u mrak kao da si uso u igru ,amnesia isto dobra igrica preporucujem da igrate ako volite da se dobro strecnete i prepanete . :D
teodora4
Posts: 191
Joined: Wed Apr 27, 2011 11:50 am

Re: PC igre

Post by teodora4 »

nepopravljiv wrote:ja od kad sam zalego bukvalno se ubijam od igrica kupijo sam i djojstik i po vaz dan mlatim inace ljubitelj sam dobrih horror igrica tipa silent hill,resident evil,fiar,alone in darck,uglavnom igre tog tipa obscure 1 i 2 sam obrnuo sve djelove silent hilla sad izlazi 6 nastavak gledao sam neke inserte bruka dobra igra.SAW igrica to sad trenutno igram igrica radjena po filmu koji vec 7 nastavaka ima.i da the lost crown polu klik point horror proglasena za najeziviju i najstrasniju igricu 100%uznemirijuca kad je igram sa slusalicama u mrak kao da si uso u igru ,amnesia isto dobra igrica preporucujem da igrate ako volite da se dobro strecnete i prepanete . :D
bravo bravo!!!:) zar silent hill nije izasao 6. deo ? onda mora da sam igrala peti, kakav je SAW???
amnesiu cu odmah da skinem ako je tako dobra.....jel neko igrao igru konstantin, mislim da je radjena po filmu ili film po njoj...mislim 2005god.....???
User avatar
Param-parcad
Posts: 605
Joined: Wed Nov 11, 2009 3:44 pm

Re: PC igre

Post by Param-parcad »

ja imam trenutno"nintendo wii" i paniram da kupim playstation 3 pa cu reci samo jednu stvar,jebo pc igre,konzole su zakon.
User avatar
nepopravljiv
Posts: 402
Joined: Fri Apr 08, 2011 4:48 pm
Location: CRNA GORA

Re: PC igre

Post by nepopravljiv »

teodora, skini amneziju dobra horor igrica,silent hill 6 ce sad izac do kraja godine ,obscure sam igrao i 1 dijo i drugi.constantin nije los po filmu je radjena igrica a film po stripu samo sto je film sranje ciano rivs ga glumi u stripu je plavusan konstantin u filmu je crne kose uglavnom svi ti filmovi sto su radjeni po stripu su sranje a zadnjih godina ih je izaslo mali milijon.param parcad konzole jesu bolje ali ja sam kupijo djojstik za komp tako da sve igrice igram na djojstik dobra mi je graficka tako da mogu sve igrice da igram a to mi dodje kao da imam sony play station 3,xbox,nitendo i komp sve u jedno a ne to konzole 2,3 konzole i komplikacije.saw sam juce zavrsijo nije lose uradjena igrica nalazis se u ulozi dektektiva koga je jigsaw zarobijo u napustenu psihijatrisku bolnicu koja je puna zamki krvava igrica sa dosta raznesenih glava ruka,svo vrijeme resavas zagonetke i izbjegavas zamke igrica ima dve kraja zavisi koji odaberes to jest kroz koja vrata prodjes istina ili sloboda.
AnAna_mo
Posts: 1637
Joined: Tue Aug 26, 2008 3:08 pm
Location: Mostar, BiH

Re: PC igre

Post by AnAna_mo »

Što se mene tiče, ja obožavam horror igre, neke koje su već navedene.
Silient Hill sam počela šajbati davno-nakon što sam pogledala fulm, uz buraza i to na PS 2, onda sam prešla na PC jer mi je gotivnije a i nisam ljubiteljica joysticka, ma konzola općenito...
Spominjali ste i Saw- zakon je, rastura...
Volim sve igre koje traže da razmišljaš, pamtiš, gdje je potrebna strategija i slično...
Moj rođak je strastveni kompjutetraš, i osim što se time bavi profesionalno, za svoju dušu dizajnira igre.
Stvorio je igru...ma to je vrh vrhova. Bez naziva je, napravljena u nešto sitno primjeraka i stala je na 5 CD-ova. Žanr je nešto kao horor/triler/fikcija. Nikad neću prežaliti što sam je posijala! Danima i noćima sam je igrala dok je nisam riješila. Da mi je naći nešto barem mrvicu slično.
Mada ni Simsi nisu loši ;)
A Pacman igram na Komodoru 64! Vjerovali ili ne momak i dan danas ima dva potpuno ispravna i očuvana Komodora sa nekoliko kaseta-igara. Doživljaj :)





i
Potpis.
teodora4
Posts: 191
Joined: Wed Apr 27, 2011 11:50 am

Re: PC igre

Post by teodora4 »

ee komodor je bio vrh!!!ili je jos, u vasem slucaju, ja sam igrala na njemu onu igru sto razbijas balone :)) 100
nivoa bila je superr!!! :))
Post Reply