Znas kako,za mene je potpuni prestanak dejstva bilo kog opijata,onoga trenutka kada vec mogu da zevam,mozda je to pogresno,ali to je nesto sto je meni ostalo od heroina godinama i tako sam navikao da se rukovodim i na taj nacin da gledam kroz ostale opijate,meni je na pocetku terapije,euforija trajala nekih 8 do 10h a to kako ja zovem,"zatvorenost" ili ti ne mogucnost zevanja je trajao i do 15h,mada za Buprenorfin pise da je pacijent stabilan i do 48h mozda teoretski,ali u praksi pacijent koji je tolerantan na Buprenorfin,tesko,vremenom se sve to smanjivalo,da bi se na kraju svelo na 2 do 3h euforije i ponovno uzimanje,ja sam zavisno od mogucnosti,tamo negde od treceg mescca terapije,poceo sa vecom dozom i vise dnevnom administraciom,tako da je to bilo 2mg po budjenju,zatim jos 2mg posle maximum 6h i eventualno uvece,jos miligram ili u najboljim slucajevima dva,isto sam imao slicne padove,3 sata odlicno,posle toga nagli down,e sad meni je bio problem,sto u materijalnom smislu nisam vise mogao da podnesem i te minimalne doze,i zadnji mesec dana sam bio gotov da pokleknem,obicno su depresije bile sve teze,bas zbog tog kratkog dejstva,ali je jedno sigurno,da sam svaki put imao isto dejstvo,skoro istu jacinu euforie,samo je problem sto je do dejstvo,opet kazem bivalo sve krace,a koliko ja znam,prema istrazivanjima,za odrzavanje su se kao najbolje pokazale doze od 8mg minimalno,na svu srecu,dobio sam drzavni MMT i spaso se gotovo sigurnog recidiva,ja sam izdrzao sedam punih meseci na dozama u nekom proseku kada sve saberes gledano,izmedju 3 i 5mg dnevno,da sam mogao sigurno sebi da obezbedim svaki dan,minimum od 8 do 10mg,mozda bi ostao na Buprenorfinu,meni je cinio posao,ali ovako i sad od 65mg metadona,taj polet i euforia vremenom slabi i biva kraca,ali sta je tu je,to je tolerancia,mozda je u tvom slucaju doza mala,nisi se jos uvek stabilizovao,ali ako si istu kolicinu Trodona uzima toliki period i bilo ti ok,ne znam,definitivno pre svega treba da porazgovaras sa doktorkom i vidis sta ce ona da kaze,pa i u krajnjem slucaju,da korigujes malo dozu,mislim da je najvaznije da tebi prvenstveno bude dobro,posebno zbog cinjenice da placas terapiju,donekle te razumem bio sam u istioj situaciji! Eto toliko,to je nesto sto mogu da kazem iz licnog iskustva,da ja sam pre samog povecanja i poceo da koristim lek intranazalno,nepravilno,ali probao sam i to! Puno pozdrava,jos jednom,drzi se!

"Smrt je samo tren kada umiranje prestane" i "Eto to je svet,eto to su ljudi,prazni i ludi,mali i glupi,tudji,ne mogu da ti dozvolim da dodjes,oprosti............" For my not born child.........