hehe ester.....vidish li ti to??? jedine smo djevice ovdje medju ovim huliganima hihihih...
sega pravoooooo. kad ti je rodjendan? nemoj mi reci da je na isti dan ..to bi bilo i suvishe triped out...brrr...
zivot je pun iznenadjenja...i sve se desi s razlogom!!!!
ps podznak...u koliko si sati rodjena???
sunriseeeeeee.....javi mi seeee!!!
Draga Luna!
Ja ti pisala na privat no odgovora od tebe nema.To je razlog sto ti se poslije opet nisam javljala nista drugo.
Pisi mi ti pa cu ti odgovoriti, nije bed.Pusssaaaa
Pale, di si, srićo babina? Ljubi te baka, diko babina i didina!
Heeheh!!!
A nisan ti rekla, taj horoskop ti je ludnica ... di si to ubra? Il' si ga sam napisa? Ne bi bilo čudo - kako rekoh, znaš ti dobro pisati ...
Ja sam strijelac (pogotovo djevica) i gadjam sve sta stigne na nisan. A ubrzo ce mi i rodjendan (03. 12.), napuniti cu tacno 25 godina. Ipak sam jos mlad, balavac pravi (pogotovo kada popijem Prazine, zacepi mi se nos). Samo da dodam da mi nisu djevice jedini izbor, ima tu i ostalih znakova, sve su dobro dosle na gadjanje
Evo 'idiš - jope on gađa - el van kažen ja da on gađa - aj reci curama ... aj to je druga tema tamo, 'vene' - ajde Styx, odi tamo pa reci kako ... (a di si ti yebatepatak )
Styx je u horoskopu venolovac !!!
Venogadjac, venošic, venopuf... A ne bih trebao da to spominjem javno, sta kazes na to Ramona? Ali sam gadjao negdje oko prepona . Ja mislim da je to enough.
Ta ti macka isprepadana pravo, samo trepce ocima. A oci joj kao kuglageri. Sta si uradila jadnoj mackici (opet asocijacija), da je nisi htjela obrijati na celavo? Mala maca prede i voli da grebe...