NAPOKON SKINUT!!!

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

oci boje meda

Re: NAPOKON SKINUT!!!

Post by oci boje meda »

i ja sam bila kod rusa ali kod vorobjeva..koliko vidim malo je drugacije lecenje, ok imas detox ili pun tretman, koji traje 14 dana ali su meni produzili na 19, pitam se zasto :? :-D nije ni bitno..pisala sam malo o lecenju tamo na temi rusi resavaju stvar.
nebitno.nisam sigurna bas sta sam htela da kazem, u svakom slucaju tacno znam kako se osecas, resetovan potpuno, cist, spokojan...kontam da bez njih nikada ali nikada ne bih uspela.kada sam pisala o tome mnogi nisu bas prihvatili, u fazonu nije to moguce, ali..eto, volela bih da svako moze da ode kod njih i makar pokusa.
idemo dalje
pozz
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
Guta_Retas

Post by Guta_Retas »

bitno je skinuti se i ostati cist...znas kako kazu cilj ne opravdava sredstva....pozdrav svima
So rise and be your master you don't need to be a slave
tužna majka

Post by tužna majka »

zanima me koja je cena te detoksacije?
danchiza

Post by danchiza »

MA DAJTE LJUDI i ja sam na dopu već godinama,bila i jednog dana sam samo sebi rekla ne ,doduše kriza je trajala neka tri dana ali zatim poslje toga ništa,i zato svi vi koji slušate te glupe krizne priče izbacite to iz glave jer nakraju vam je dragi moji sve onako kako vi zamislite a ne drugi...joj sto me naljuti kad čujem te ofucane krizne simptome,svima bi bilo lakše kada bi se pozabavili nečim drugim u životu..kao što rekoh SVE TI JE KAKO ZAMISLIŠ.... :butthead:
yasujirozu

Post by yasujirozu »

danchiza wrote:
vrlo, vrlo zanimljivo izlaganje. interesira me cut jos nesto iz tvoje perspektive jer djelujes, hmm.. perspektivno?
Fela Kuti

Post by Fela Kuti »

Dančiza, ti si moj idol!
danchiza

Post by danchiza »

perspekcija....to se može protumačit na razne načine...tipa isto kao što ja tvoju poruku mogu gledat s perspektivne strane pozitivno,a može i negatino,a onda opet perspektivno i da me sprdaš,,pa zato molim da mi se precizira pitanje...naravno s perspektivne strane jel...
danchiza

Post by danchiza »

fala Fela nemam riječi počašćena sam... :-D
Post Reply