Cemu naslov?
Moderator: sanela
Re: Cemu naslov?
Hvala na pitanju,dobro! Ti?
sad me zivo ineteresuje ko...
bilo kako bilo..pozdravljam
bilo kako bilo..pozdravljam
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
opet serendas...yasujirozu wrote: ne daj se pokolebat leptirozoey, izdrzi, zivot je dolina suza, nada umire posljednja, navijamo za tebe, kissikissi, hugihugi..

leptire, razvedri li se, druze?
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
Hvala Ti na pitanju,ali da. Bas me je obradovao mail od osobe od koje je nisam ocekivao.
A,znas ono sto je najteze ispraviti,bar kod mene je tako bilo i vraca se povremeno u talasima,a to je hocu odmah pomoc i sada i kako meni odgovora,ect.
Da,bas sam se oraspolozio.
Jos si se i Ti javila ,pa gde cu vise od ovog dana!
Uskoro ostavljam svu ovu papirologiju i idem da se prosetam gradom. Na zalost,ja tesko mogu da kazem ajmo u grad. Kada izadjem iz ulaza ja sam vec u gradu tamo gde mnogi sugradjani sve redje dolaze!
Niko nije savrsen!
Pozdravljam Te.
A,znas ono sto je najteze ispraviti,bar kod mene je tako bilo i vraca se povremeno u talasima,a to je hocu odmah pomoc i sada i kako meni odgovora,ect.
Da,bas sam se oraspolozio.

Jos si se i Ti javila ,pa gde cu vise od ovog dana!
Uskoro ostavljam svu ovu papirologiju i idem da se prosetam gradom. Na zalost,ja tesko mogu da kazem ajmo u grad. Kada izadjem iz ulaza ja sam vec u gradu tamo gde mnogi sugradjani sve redje dolaze!
Niko nije savrsen!
Pozdravljam Te.
Nije lose...Kako noga?leptir IV wrote:Hvala na pitanju,dobro! Ti?
SAMO CEO ŽIVOT...
Da...bilo kako bilo,iza svega se krije neko ko je drug stari.Pa sto se druze krijes ,jebote...Ovde smo svi nasi.Nas 7 nesretnika koji imamo laznih 68 nick-ova pride.i svi ovih dana imamo zubobolju,i svi smo na rubu recidiva...jedino onaj jasiruzoeyi,extravagantni zagorac ,sa tradicionalnim smislom za humor,tumara ovuda bez nekog posebnog pravca i cilja.
Bilo kako bilo,bolje nas nasao.
Smrt fasizmu-sloboda narodu!
Bilo kako bilo,bolje nas nasao.
Smrt fasizmu-sloboda narodu!
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
a tuge vala...
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
-
odmori bosno.. na pogresnu nogu ustao? bez veze bi bilo da te, matorog zdrebca, sabajle preskacem..
-
šala mala draško. dobar si ti dabar. 

Zar ti nije truba pisati na forumu, bez da nam kazes kakve ti uopste veze sa narkomanijom imas?
Sta si ti?
Sta si ti?
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....