Jel se mogu skinuti s hepova i preci na suboxone

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

Vceikruna

Re: Jel se mogu skinuti s hepova i preci na suboxone

Post by Vceikruna »

Pozdrav svima! Citam ovo sto ste pisali u ovih nekoliko postova,ljudi dele Bupe,naravno dobijaju ga dzabe,ja sam se recimo danima nervirao najstrasnije,zato sto nisam, znao dal cu imat i za sutrasnju terapiju i tako iz dana u dan iz meseca u mesec,posto sam ja svoje odrzavanje Buprenorfinom placao i gotovo sedam meseci sam izdrzao na kolicinama od 2 do 4mg i ako mi je trebalo mnogo vise,pogotovo u poslednje vreme,i pored svega toga nisam posegao za heroinom,svo to vreme bez recidiva,ali zadnjih dana je bilo mucenje bukvalno,uzmem ujtru 2mg i posle sest sat vec zevam uveliko,depresija,nervoza,ludilo,kada bih imao za taj dan jos 2mg onda bih nekako uspeo da produzim to dejstvo,mada mi se desavalo da ako imam 4mg i sve uzmem po budjenju ja sutra ujtru,znaci 24h kasnije nisam bio u stanju da odem do klinike po nove doze,obicno je to keva radila,tako da ako neko misli da je kriza sala,grdno se vara,kriza od Bupe-a je veoma gadna i neugodna! No hvala bogu,sada je sve dobro,dobio sam drzavno odrzavanje Metadonom,tako da vise nemam tih problema i briga,sta cu i kako cu sutra,posto,ako nema kesa,nema ni Bupe-a,sada jos samo da potrefim svoju dozu bice sve dobro,da jos nesto,iskreno meni se desavalo da sam bio ponekada mnogo euforicni od Bupe-a nego od Met-a,no dobro,sta je tu je,ja sam neko ko tesko funkcionise strejt,moje apstinencije su se svodile na to da sam samo sedeo i gledao u jednu tacku,nisam bio u stanju po nedelju dana da se obrijem i okupam, bukvalno mi nije bilo do zivota,tako da sto se toga tice,metadon,buprenorfin ili bilo koji supstitut su meni jedino resenje,to je nesto cega sam ja odavno bio svestan,e sad sto neki ljudi oko mene i situcia to nije dozvoljavala je nesto drugo! Veliki pozdrav svima,posebno Voyageru koji je imao i ima strpljenja za mene i koji mi je dosta pomgao svoim znanjem i pomaze mi jos uvek,hvala jos jednom,pozdrav svima,sve najbolje! :D
"Smrt je samo tren kada umiranje prestane" i "Eto to je svet,eto to su ljudi,prazni i ludi,mali i glupi,tudji,ne mogu da ti dozvolim da dodjes,oprosti............" For my not born child.........
Post Reply