jupiiiii... cmok cmok
kikiriki bljajajaja....hahahah. E kul skroz . Mene neki after glow uhvatio....od prije par godina pa sam sva mmmmm....i sve volim. heheh. Omare....svaka cast!!! Ponosna sam na tebe. Nije me bilo na kafi sreco....jer se gubim ovih dana...skinula sam se sa subutexa (valjda) i uzimam ove neke tablete(Namenda HCL) sto totalno umanje krizu ...no malo me zbune heheh. E pa tako...bolje biti zbunjen nego u krizi jel tako? tako je....a takodje i poprave neke kvarove u mozgu kao npr memoriju, nerve, sve oko opiatskog centra itd...
uglavnom ide sve na bolje.....jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Omare, poslao sam ti PP, al evo i ovde na kafici da ti kazem da mi je drago sto je problem resen. Cist si sada sa ulicom, mozes mirno da spavas, i ubuduce da nam se javljas sa lepim vestima, nema kukanja, jer svi ovde verujemo u tebe! E sad posto si se resio krimosa, znaj da se mene neces tako lako resiti samo kad ti banem jednom na kvarno
Uzivaj, voli te Shone!
Kako nema Omco moj pa nisam bila tu ali evo sad jesam spavala sam moram i to ponekad,sinoc sam se napila i komirala posle toga a i u gostima sam,hvala za pesmicu,drago mi je da si skino s grbace te barabe sto su te ganjale veruj mi osecam veliko olaksanje zbog toga,znam kako to izgleda kad te neko konstantno ganja a ti nemas kud....uglavnom znas ti moj Omare da sam ja uvek uz tebe,za pismo smo se dogovorili ajde pisiiiiiiiii pisi miiiiiiiiiii,hehehe,cmok
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Pozdrav, pozdrav svima. Kako ste mi vi, radite li sta? Svratih samo da vas pozdravim pa se pisemo kasnije, napisati cu vam malo opsirnije o svemu - kasnije.
styx wrote:Pozdrav, pozdrav svima. Kako ste mi vi, radite li sta? Svratih samo da vas pozdravim pa se pisemo kasnije, napisati cu vam malo opsirnije o svemu - kasnije.
Ej care,otkud ti,zar nisi u bolnici? Imas pozdrav velikiiiii!!! Jesi ok?