Ljubav i brak
Moderator: sanela
PUUUUUUUUUUNO hvala!
Puno hvala Ramoni, Zvrky, Katarini di Medici, Mise, Omeru, Mensonu, Mustafi, Maji, Pepeljugi, Palefaced, Play, Luni, Vladi_M... sad mi je glupo, znam da sam jos par jako dragih ljudi preskocila, al` tek sam popila kahvu, razumite!
Svima, svim dragim drugarima ovde, i svim dragim ljudima koji su mi uputili najlepse cestitke i najtoplije reci, iskreno i od srca!
Puno mi to znaci!
Znaci mi i da vidim da jos postoje ljudi koji umeju da se raduju sreci drugoga, i da dele tu srecu, cak i kada su oni sami u problemima, kada im mozda nije ni do cega.
Kao sto je neko mudar rekao, jedino je sreca jos veca kad se deli!
A moja se, evo, umnozava iz dana u dan!
Puno vam hvala, jos jednom!
Voli vas vasa
Katarina (devojacko - S.
)

Puno hvala Ramoni, Zvrky, Katarini di Medici, Mise, Omeru, Mensonu, Mustafi, Maji, Pepeljugi, Palefaced, Play, Luni, Vladi_M... sad mi je glupo, znam da sam jos par jako dragih ljudi preskocila, al` tek sam popila kahvu, razumite!
Svima, svim dragim drugarima ovde, i svim dragim ljudima koji su mi uputili najlepse cestitke i najtoplije reci, iskreno i od srca!
Puno mi to znaci!
Znaci mi i da vidim da jos postoje ljudi koji umeju da se raduju sreci drugoga, i da dele tu srecu, cak i kada su oni sami u problemima, kada im mozda nije ni do cega.
Kao sto je neko mudar rekao, jedino je sreca jos veca kad se deli!
A moja se, evo, umnozava iz dana u dan!
Puno vam hvala, jos jednom!
Voli vas vasa
Katarina (devojacko - S.

- Igla.U.Plastu.Sijena
dosta kritičara onu pjesmu od Azre ističe kao posebno kvalitetnu. Znaš, anti-pop-ljigavi-pjesmuljci..kao realno gledanje na svijet i stvari...ali gorka jest, što jest jest.KatarinaS wrote:Poezija, kao i muzika J. Stulica me se nikada nije dojmila, iskreno, da ne kazem nesto grublje, a bas ova konkretna stvar mi je onako...bas bez veze...
P.S.
Baj d vej, u takvom sam stanju vec danima (nedeljama? mesecima? od kad sretoh vjerenika?) da biste mogli da mi pustate i Semsu Suljakovic miksovanu sa nemackim fashistickim vojnim marsevima iz `43.... a meni bi i dalje bilo super!
![]()
![]()
Evo ide jedna druga..mnogo romantična :
Pored mene
U sumrak otezaju senke
I plaze nam po licima
Sjaj u ocima je dubok i nestvaran
Putujemo recima i razmisljamo koracima
Ti i ja, ti i ja
U sumrak tvoje hladne ruke
Me miluju po grudima
Zaboravljam, zaboravljam