Za krevet, pokrivac, jastuk, miran san, prvu kafu, jaknu i cipele, brz korak do stanice, jos brzi do punog autobusa, za sneznu zimu i padavine, za pregst bakterija i virusa u krkljanju matorog konduktera, za markicu GSP-a, za vozaca u oronuloj sklopociji odavno remontovanog traktora, za svih 10 stanica, 856 koraka do autobusa 860E, za topli ekspress, hladne novine, puno nebitnih podataka, za bezvezni razgovor sa kondukterom, za ponovno vadjenje markice, za ulazak u kancelariju, osmeh kolega (i koleginica), za dobro jutro, za drugu kafu, za pusacku prostoriju, za teretni vagon koji prodje kroz mene kada me pogodi nesto lose ili dobro, za gospodju bivsu koja me konjinom zove, za dobrotu i iskrenost decijeg placa i zagrljaja, za roditelje, porodicu, prijatelje iskrene, za izgubljene snove ponovno nadjene, za hrabrost da stanem, sacekam, otpustim, izduvam, za savet, tip, preporuku, za mogucnost da otvoreno pitam, za mogucnost da cujem, za poverenje, veru, nadu, za bolje sutra, za datu krv, prelezane boginje, za spomenik neznanom junaku, za smrt prijatelja, za hrabrost da kazem da volim, za osecaj ljubavi, sigurnosti i vrednosti, za trecu kafu, za podelu na skajpu, za iskrenost iz maila, za otvorenost u smsu, za ljubaznost u razgovoru, za sastanak, za novodoslog, za njegov strah i nadu, za zagrljaj, za prihvatanje, spokoj, za cetvrtu kafu, za casicu razgovora, pregrst pogleda, za osmeh, prilaz, start, odbijanje, broj telefona, iscekivanje, taktiku, iskrenost, za poljubac, sex, tus, malu nuzdu, za veliko sranje, za perfex, za pronto i ostala sranja, za cekic i bager, za analizu analize, za umor, odmor, trcanje, mali fudbal, veliki basket, za plasticnu solju, limeni krov, macu i kucu, za cvece koje ne treba zalivati, za neodgovorene zahteve na fb, neodigrane igrice, za prolazak kroz crveno svetlo, za putovanja, avionsku buku, pusenje u karantinu, za more i planinu, za pogled bez magle, za sunce i kisu, za pikado i mapu sveta, za karte, zurke, strahove od prolaska, hrabrost prilaska, za pogresne korake, za brigu o sebi, ljubav prema sebi, za nesavrsenost, za svaku manu i vrlinu, za osecanja, osecanja i osecanja, za zdravu svest i spokoj na kraju dana, za kljuc u bravi, toplinu sobe, za zumiranje dana i bezbrizan san...
HVALA !
PS. ako fali negde jos neka kafa, pristavite, dolazim

jer lepo mi je biti ja...
:drinkers:
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.