Zlo u kuci
Moderator: sanela
Zlo u kuci
Kao prvo da se predstavim.Ja se zovem Sasa,rodom iz okoline Bgd-a,trenutno zivim u Becu!Imam mladjeg brata koji je 1977 god. i koji je u prici sa drogama i alkoholom oko 10-ak godina!Pre 3-4 godine kad je nekako otkrio exstazy i tad je halucinirao,pricao svasta,nepovezano i da ne nabrajam sta sve nije radio!To ga je drzalo dok nije ostavio exstazy i okrenuo se starom hobiju i nastavio da duva travu!Za to vreme je bilo ok(koliko-toliko)!Sta se desava,u zadnje vreme su poceli sa skankom i tu je sve po starom.Decko zivi u hororu.Prividjaju mu se gnjurci,mrtvaci,jure ga,hoce da ga ubiju,po celu noc ne spava,jede 100 pita dnevno po zalogaj,nema veze sa emocijama,pamcenjem itd.Kulminiralo je pre 4 dana kad je prebio majku na mrtvo ime.Od tad je u Lazi Lazarevic.....Bio sam kod njega,nema pojma sta je uradio,ne seca se ili se seca,nemam pojma....Doktori su ludaci,on nije lud....Obecava kad izadje da ce sve biti ok.....pa se opet gubi,nezna nista,pa se vrati u normalu....nekako je na klackalici....Dali neko ima neki savet sta sa njim,kuda....Mislim da koliko god da je lud imam pravo na nadu da nista nije izgubljeno...hvala unapred svima....javicu se opet
Re: Zlo u kuci
Javi se na telefon 063 622 933, u pitanju je organizacija Izlazak, mogu da ti daju savet.
SAMO CEO ŽIVOT...
Hvala Sale!Upravo citam tvoju pricu,jbg nisam nista jeo koliko sam se zalepio za pc.HVALA
sad se dobro najedi i ne zaboravi telefon 063 622 933
RUF' AN!!!
RUF' AN!!!
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....