sve posledice od njega . jos ako si igloman , onda mislim ..., to kao pokvario mi metabolizam , stomak .
Nekazem da je met bezposledican , i da je najbolji , ali meni koji sam na opijatima bio oko 17 god , od toga samo na dopu jedno 7 , a ovo ostalo na raznim zamenama od Valorona , ampula iz bolnice , mofijuma , trodona , i jedno 200 (ali bez zezanja) pokusaja skidanja , od 7 dana do 6 meseci (jednom) .
Hocu da kazem da ukoliko se neko opredeli da bez opijata nemoze , ili nezeli da zivi , onda mora biti brutalno iskren prema sebi . Ja sam trenutno na 280 kapi , i to tako vec oko 3 godine , 4 i po sam na metu . Isvaku zikru mogu da prebrodim , doveo sam se u red socioloski , samopsiholoski , ili kako god .
Znam da barem 50% pacijenata na metu , totalno zloupotrebljava terapiju , jedno 25% , ponekada zloupotrebe , a onih ostalih 25% pokusavaju da nikada ne zloupotrebe .
Ali ipak , ja izmedju 2 zla biram ono manje ..., sada imam 35 ljeta , a sta ce biti tamo za 20 - 30 g , ja cu dati sve od sebe da ostanem svoj i slobodan , da nastavim da pisem , sviram , ozenim se i dobijem decu , a onda kad ih koliko je moguce naucim svojim glupostima (koje nikako netreba da cine) , onda mogu i na onu stranu ...
Hvala svima i nikada neslusajte samo jednu stranu , jer svako doro ima i svoje zlo , jin i jang !!!