Speed

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Dlakava_Strvina

Post by Dlakava_Strvina »

Ja sam prvi put probao dizalice prije deset godina i mislim da nije potrebno spustati se dopom ujutro(barem meni).Mene spusti ganja.Pusim dok ne zaspem..Ako sam bas napet onda popijem 2 bensa od 2mg i legnem da spavam...Dop sam probao 10-ak puta ali mi se ne svidja stond trip..Htio sam da vidim sta tu ima lijepo posto imam dosta "prijatelja dzankoza" ali to nisam pronasao...Barem u toj vrsti gudre...
PS.Imam 27 god i pozdravljam sve na forumu...
Luna

Post by Luna »

:smt056 pametno dijete :wink:
nisi nesto ni propustio da znas.......a u zadnji cas si se izvukao! s' toga, sve najbolje...
Dlakava_Strvina

To mi svi kazu, mada ja nisam imao takav osjecaj da cu se navuci..A znao sam se odradjivati po 2-3 dana konstantno...Sva sreca pa nisam...Vjerujem da je tome doprinosi i cinjenica da volim novac i tesko mi se rastati od istog..Narocito kad ga sam zaradjujem...
styx

Post by styx »

Dlakava Strvino, nemoj se naljutiti, ali mene tvoj naziv asocira na ubijenu divlju svinju i postavljenu na jeep da raja gleda. Ili zamisli ono da sa druge strane monitora, negdje u sumi, tipka mrtav vuk. A fakat sam se ismijao kada sam procitao:"Dlakava strvina". Ponovo, nemoj se ljutiti - ovo je sve sala.
Dlakava_Strvina

Samo opusteno...americki... :lol: I ja imam jednu manu...Samo se smijem..cerekam itd...off topic je al da ispricam ...Juce mi na dzobu namjestili okrutnu verziju skrivene kamere..By the way uzeli moju platnu listu, skenirali je i stavili 300 maraka manje...(kao neki kredit)..Znaju da sam alergican na pare..Sve diraj al kesh ne diraj..Kad sam skontao anda je nastupilo ludilo posto sam bio zirant burazu na nekih 20k maraka i bilo je frke oko toga pa sam kontao da su mi odbili njegovu ratu...Krenuo ja da ranim nekoga i posaljem ga u prijevremenu invalidsku penziju...Zaustavili me na hodnku...Sad posto imam 300km viska pocasticu se za vikend...Kad sam ispricao caletu on je izasao na balkon i smijao se pola sata i to tako da su komsije sigurno pomislile da je odlijepio
Ramona

Post by Ramona »

I ja imam jednu manu
Hehehe :!: :shock: Blago li je tebi yebate :wink:
Dlakava_Strvina

Niko nije bezgresan... :lol: :wink:
PsYchO

Post by PsYchO »

Sinoc sam opet povuko malo vishe od polke speeda, opet nespavanje, trenutno sam okrenut naopacke, spavo samo 2 sata.. a chini mi se da bi bilo bolje da sam i njih probdio.

Danas, opet se nechim pucam, samo.. kak je vama bilo i jel iko 2 dana za redom vuko spidaru ?

A hex ? .. kakav je filing, nakon cjelonocnog rokanja povuc linijicu, dal me ono odmah stondira.. il.. ipak, zelio bih ostat budan minimum do 12 veceras.
..all that is gold does not glitter..
Dlakava_Strvina

Samo udri prika...Ja kad sam vidio da ljudi ne spavaju po cetiri dana na exitu shvatio sam koliko se pucaju....
palefaced

Post by palefaced »

PsYchO wrote:Sinoc sam opet povuko malo vishe od polke speeda, opet nespavanje, trenutno sam okrenut naopacke, spavo samo 2 sata.. a chini mi se da bi bilo bolje da sam i njih probdio.

Danas, opet se nechim pucam, samo.. kak je vama bilo i jel iko 2 dana za redom vuko spidaru ?

A hex ? .. kakav je filing, nakon cjelonocnog rokanja povuc linijicu, dal me ono odmah stondira.. il.. ipak, zelio bih ostat budan minimum do 12 veceras.
ja sam znao uzimati spid po par dana za redom... jednostavno ne spava ti se i stisces zube toliko dana koliko si ga uzimao (ramona&maja - volio bih se uzeti navuci spida kao zivotinja pa izgristi vas kao bijesan pas, kao vukodlak :-D).
enivej, mogu misliti koji je to napor po organizam, to visednevno nespavanja a plus jos si sav u overdrajvu od spida... inace spidom ti se ovde po usa pucaju kamiondzije, sto cu ja uskoro biti. :-D
piju ga u pilulama i onda opale voziti ture u kojima po par dana ne spavaju.
a sto se tice skidanja sa dopa (?!) ekstazijima i spidom - to prvi puta sada cujem.
ja sam par puta u zivotu uzeo spid i ex na krizi - bolje da sam sam sebe isamarao dobro. samo mi multipliciralo onu nervozu milion puta.
sto netko tu pomenu trava mi je znala biti ok na krizi jer bar malo zaspem... ali spid uzimati u tome stanju.. ne znam, to samo ocaj te natjera jer daj sta das kada vec nemas sto trebas ali da pomaze icemu - nema pojma, samo te ujebe jos vise.
bar meni je tako bilo.
i am what i am and what will be will be
Locked