Sta ce biti s mene i mojih zivaca? Ne mogu vise a tek je pocetak. I ja kao i mnoge druge imam dobar staz braka ( 10 god), dvoje prekrasne djecice i njega u kog svaki dan buljim kao da je pao s marsa a on naravno pizdi zbog toga! On ima dvije godine radnog staza (heroinskog) i izlijeceni je narkoman ( vec je proslo dosta vremena od posljednji put-samo 4 mjeseca) Ta jebena tema je tabu tema za nas, jer se izrodi svadja iz nje. Mada bi ja volila da procackam, kada, kako, prvi put, sta je mislio, gdje smo tu bili mi? Ali ne...ja njemu idem na zivce, ja zelim da ga unistim sada, ja zelim da on ne gleda svoju djecu JA, JA, JA....popizdit cu! Kako moze i ima muda nakon svega, nakon sto sam jos uvijek tu pored njega da nesto svaljuje na mene i mene kida psihicki. Zar nije dosta sto nam je ubio snove. U posljednje vrijeme ima odsutan pogled, bez sjaja...podjeca me na proslu godinu kad sam ga milovala i misleci da ga drma depresija molila da ode psihijatru ili sta vec...a gospodina su drmale druge stvari. Koja sam ja naivna budala bila. Al me jebu te njegove oci ovih dana, sta je sada...da li je on krenuo starim putem ili? Naravno ja mu kazem sta me brine, on povisi ton. Ja predlozim da cu kupiti par kucnih testova da se nadju, kao to je bacanje para on je cist ko suza. A ja se iskreno receno i bojim da on uradi taj test, sta ako su moje sumnje ispravne

On je toliko uvjeren u sebe da je izlijecen i kaze da ni na jedan momenat nije pomislio na dop ovih mjeseci, a prije par mjeseci kad je sve izaslo na vidjelo, on je bio jedan ruzni kostur koji je trazio samo nacin kako da se ubije. Da napomenem da se skinuo na suho bez i jedne pomocne tabletice uz podrsku bliznje familije, posle mjesec dana vratio se na posao, psihijatra ne zeli.
Ako ni zbog cega drugog onda zbog djece, a jednim dijelom i njega sam jos uvijek tu, a na sta ce sve ovo da izadje to ce vrijeme da pokaze...