Bez posebnog naslova...
Moderator: sanela
Re: Bez posebnog naslova...
Cao Boki,imas moju podrsku,iako ne mogu komentarisati jer nista nisam stigla procitati,sve je vec bilo izbrisano..Imala sam slicne probleme s mojim ocuhom,zbog toga sam otisla zivjeti sama sa 17 god,majka mi je pomogla da kupim stan od ocevog nasljedsva..i cini mi se da su svi bili srecni sto me se mogu otarasiti jer sam vec imala i probleme sa drogom.Nazalost mislim da uopste nisam bila spremna sama zivjeti..bila sam jos jako naivna...Mozda uspijem, procitati jos neki tvoj post u buducnosti,pozd
tri najteze stvari na svetu:prastati,zaboraviti i verovati...
Hvala Vivaldi, i ti imas podrsku od mene!
Bas bih htio znati kako izgledas, jer ne znam nikoga iz Italije, ajd posalji slikicu na meister_kn@ovi.com onako prijateljski mogu i ja tebi...
pozzzzzz
Bas bih htio znati kako izgledas, jer ne znam nikoga iz Italije, ajd posalji slikicu na meister_kn@ovi.com onako prijateljski mogu i ja tebi...
pozzzzzz
hEIL hEIMAt
evo ja imam njenu sliku....

Nista ne vjeruj ovim narkomanima i ljubomornim Zagorima...Okace sliku nekog djeda-trandze,i kao to je Vivaldi82...pihboki_ wrote: Bas bih htio znati kako izgledas, jer ne znam nikoga iz Italije, ajd posalji slikicu na meister_kn@ovi.com onako prijateljski mogu i ja tebi...
pozzzzzz
I mene zivo zanima kako izgledaju ljudi iz Italije...
Vivaldi, kako izgledate vi tamo u Italiju?Imate li sise,duge nogare i dobre guzove?...Mislim,onako prijateljski...
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
- preispitivac
hehehehehbojanol wrote:evo ja imam njenu sliku....
bas licie

ma ne svira..tamburu je meTUla da bi se pravila vaznaboki_ wrote:nisam znao da svira tamburu!

tri najteze stvari na svetu:prastati,zaboraviti i verovati...
da super izgleda, stvarno....
uopste ne izgleda kao narkomanka, sto nakon one price stvarno iznenadjuje, mora da uzima i vitamine...
moram reci ipak, da mi se cini da je malo buca ali ljepo joj stoji, pa momci navalite...
uopste ne izgleda kao narkomanka, sto nakon one price stvarno iznenadjuje, mora da uzima i vitamine...
moram reci ipak, da mi se cini da je malo buca ali ljepo joj stoji, pa momci navalite...
hEIL hEIMAt