SAMOČA NAJGORA BOLEST
Moderator: sanela
SAMOČA NAJGORA BOLEST
A šta vi mislite gora nego ovisnost?????
- Pipi Duga Čarapa
Re: SAMOČA NAJGORA BOLEST
Bolje sam nego u lošem društvu.
Nikad ne znaš kad je dosta......dok ne saznaš kad je previše....
nije čovjek otok usred oceana.Pipi Duga Čarapa wrote:Bolje sam nego u lošem društvu.
momentalno se pucam životom i super mi je.
a vi.?
a vi.?
- Pipi Duga Čarapa
I nije!zac-gušče wrote:nije čovjek otok usred oceana.Pipi Duga Čarapa wrote:Bolje sam nego u lošem društvu.
Al šta znači biti sam ? Nemati NEKOG ili nemati NIKOG ?
Neki se u gomili ljudi oko sebe osjećaju usamljeno....
Nikad ne znaš kad je dosta......dok ne saznaš kad je previše....
UPRAVU SI PIPI MISLIM SAMMMMMMMM.!!!!!!!!!!!!!
MISLIM NIKOG UOPŠTE .OKzac-gušče wrote:UPRAVU SI PIPI MISLIM SAMMMMMMMM.!!!!!!!!!!!!!
neki ljudi bolje podnose samocu od drugih.
npr.ja sam imala te periode bas samoce od ne imanja ljudi oko mene.ali tada sam pocela crtati,pisati, cistiti kucu, puzle slagati i u svemu tome sam pronasla uzitak i ni jednog momenta nije bilo tuge jer sam ju necim drugim,lijepim ispunila
npr.ja sam imala te periode bas samoce od ne imanja ljudi oko mene.ali tada sam pocela crtati,pisati, cistiti kucu, puzle slagati i u svemu tome sam pronasla uzitak i ni jednog momenta nije bilo tuge jer sam ju necim drugim,lijepim ispunila
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
pametno nisi dopustila da te proguta.svaka čast.sunrise wrote:neki ljudi bolje podnose samocu od drugih.
ali,u svemu tome sam pronasla uzitak i unutarnji mir....ozbiljno,pocni nesto raditi samo za tebe i ono sto ti je oksmiruje te i ispunjava te...to moze bit ucenje jezika, krasopis, crtanje po brojevima, goblen, ma sta god da ti vrijeme lijepo i neprimijetno prodje
svatko ima neki svoj gust
svatko ima neki svoj gust
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.