zivim u porodici koja ima problema sa ovisnoscu , moj brat se puca heoinom,a ima 30 godina..da koristi drogu ima malo vise od 10 godina.Naravno poceo je sa travom,kasnije mu nista nije bilo dovoljno jako..zadnji put kad sam ista saznala o njemu,bio je taj da je na heroinu.Zena ga je ostavila i odvela malo dijete,a najgore sto dijete ima poremecaj u razvoju zbog uzimanja droga .
Shvatam da je svima vama teze jedno barem milion puta,al' vi jedini razumijete i jedini mozete pomoci .
imala sam i dugu vezu sa "travarom" koji je i povremeno dilao,i bila sam uvucena u sve to .
Mama me je znala voditi u klinike za odvikavanje da vidim kakva cu postati .
jos imam strah od toga da su roditelji u pravu,i da cu zavrsit kao moj momak,ili brat .
niko se nije navukao bez razloga,odnosno bez nekog sranja koje mu se desilo,i svaki dan se sve vise zatvaram u sebe i vise razmisljam o pocetku drogiranja .
mozda niko nece prociitati,jer ima ih vec navucenih,tako da moja prica ne vrijedi . problem je u tome sto nisam ni punoljetna,a sve dublje propadam . Ako iko bude imao vremena ili strpljenja,molim da malo pomognete .
hvala ako ste uopste bacili pogled na ovo .