Taking off - first step

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

mise en place

psiho

Post by mise en place »

ztvini za zachatavanje teme ...i dobrodoshao

mise
palefaced

Post by palefaced »

e da bas taj... a igi pop nije bas kurva nego nekakav wild-west-crossdresser. :D
inace volim i ja od klint istvuda sve filmove (btw, sad sa bradom, tako visok i mrsav, fakat malo licis na njega. fali ti samo tanka dugacka cigara i par mamuza od zlata... :D a za sesir cu se ja osobno pobrinuti, bas sam neki dan kupio jedan. vidjela je ramona i kaze da je pravo gotivan, a ponco ces vec morati sam) ali ova dva su mi bas jebeno dobri.
i am what i am and what will be will be
PsYchO

Post by PsYchO »

sve u svemu ti onako kako ti mislis da treba a od dopa se pokusaj sto dalje drzati jer sad kada ti je dotle doslo da umjesto za kick moras ga uzimati samo da bi se unormalio - jebes ga vise.
E o tom ti i pricam, necu valjda tri cenera trosit samo na to da budem normalan :S

Mislim, koji je razlog uzimanja hexa ak je tako, a i ne volim da me nesto drzi pod kontrolom.

I dzozi vels je haos, klint je bash mochan lik, onaj duhan kako zvace, garaci.. leone je bio majstor dramatike :)

A ima i dobrih ovih new age westerna, al iz 90ih, neznam sto su ih kojeg vraga reziser prestali pravit i ubacili se u neku smjeshnu B produkciju.
..all that is gold does not glitter..
mirzas

???

Post by mirzas »

Jebiga, mi volimo da nas nešto drži pod kontrolom. A tek trošit pare bezveze, samo da budemo normalni...uuuuu...koji je to tek gušt!
Ako tebi nije, pa šta onda radiš ovde? Među nas narkomane-mazohiste!
palefaced

Post by palefaced »

PsYchO wrote:
sve u svemu ti onako kako ti mislis da treba a od dopa se pokusaj sto dalje drzati jer sad kada ti je dotle doslo da umjesto za kick moras ga uzimati samo da bi se unormalio - jebes ga vise.
E o tom ti i pricam, necu valjda tri cenera trosit samo na to da budem normalan :S

Mislim, koji je razlog uzimanja hexa ak je tako, a i ne volim da me nesto drzi pod kontrolom.

I dzozi vels je haos, klint je bash mochan lik, onaj duhan kako zvace, garaci.. leone je bio majstor dramatike :)

A ima i dobrih ovih new age westerna, al iz 90ih, neznam sto su ih kojeg vraga reziser prestali pravit i ubacili se u neku smjeshnu B produkciju.
hoces care, hoces... i to ne samo trositi nego i: otimati, lagati, pljackati, krasti, izmisljati... sve za ta tri jebena cenera. hoces. :-D

zajebavam se, jos uvijek ti nije kasno... ali ne mislis li da je prearogantno malo tvriditi to sa tolikom sigurnoscu?
pa svi smo mi bili tu gdje si ti sada... i nastavili smo i dalje, sto je velika vjerojatnoca kako ces i ti uciniti jer nismo ni mi sada svi debili a ti jedini pametan pa ces uspjeti tako kao iz picke ono sto nikome od nas nije uspjelo - skinuti se nakon prve krize.
bas ta samopouzdanost ce te i sjebati jer ces kroz neko kratko vrijeme pomisliti kako je to sve pickin dim, eto lako si se skinuo i nikakve frke nije bilo o kojoj mi seremo... znaci jebi ga mi smo luzeri koji ne znaju sta pricaju i to sto mi talasmo ne vrijedi za tebe jer si ti ipak pametniji... neces ni skuziti kako si opet ugazio u mulj do vrata.
jebena stvar je narkomanska glad (sto smo pisali na dosta tema) jer jebi ga cinjenica je da od dopa nema puno boljih stvari u zivotu... mislim onoga filinga koji ti daje kada se roknes... u stvari nema nista boljega... zato mu se i vracamo stalno.
jebi ga ja ti kako rekoh vec iskreno i od svog ovoga mojega crnoga srca zelim da uspijes u svojoj nakani ostati cist ali baratajuci statistikama i iskustvima kako mojim tako i od nebrojeno mnogo ljudi koje poznam ne mogu nista drugo do biti skepatican.
jedina sansa ti je ja mislim care slusati ovo sto ti tipkamo i onda mozda i uspijes.
znaci ne praviti se pametan i opet poceti igrati se samo-veceras-cu nego ne dirati uopce.
drzi se ti jebi ga cuge i haluge... ali od ovoga bjezi kao vrag od kriza - tu ti je jedina sansa.
pozdrav i sve najbolje.

p.s.
da u pravu si sto se tice filmova... meni su ti new age westerni bas bili ludilo. a klint pubertetska fantazija da cu izrasti u jednu tako impozantnu njusku. :D
recimo sjecas li se filmova young guns? to si mi takodjer legendarni filmovi toga zanra.
a zasto su ih prestali snimati... hm, dobro pitanje na koje fakat ne znam odgovor niti mogu cak i pretpostaviti ga posto fakat nema nikakve logike u tome... jer ljudi bi ih gledali posto su jebacki dobri, znaci tukli bi novac njima.
tko bi ga znao prijatelju ista okusa, fakat cudna stvar.
doduse, nije da ne snimaju bas nijedan... bas sam nedavno gledao jedan jako dobar... nisam siguran ima li ga uopce dole ali ne kosta te provjeriti a ako imas brzu vezu mozes si skinuti ako nema u videotekama.
film blueberry - toplo preporucujem, jako utripan western... svidjece ti se sigurno jer je kao stvoren za dzankije romantike. ;)
i am what i am and what will be will be
PsYchO

Post by PsYchO »

drzi se ti jebi ga cuge i haluge
Drug, cuga.. me syebe, nisam dugo dugo pio, i et, odlucim sinoc da se napijem, ono vikend, clean sam 7 dana.. i bice sve ok.

Kakvi kakvi, nakon 2 litra pelinkovca u drustvu, i par pivkana u kaficu, neshto me puche.. yebo te, da mi se bi puknutttt zujanom, dao bih sve.

Bez bona u dzepu, zovi dilera u pola 12 pm, daj cvaju na veresiju, sutra ces dobit 30ku.. sreca pa je doticni bio u kuci, pa nije mogo izac.. i nadzem za joksa i spushim se, smirim se.

Fakat, neznam, al na alkoholu se izgleda vishe nemogu kontrolisat, neznam kad cu opet gucnut shta, ak hocu da ostanem clean..

Al trava pomaze, ova je odlicna pa kad se napusim, ne razmisljam o dopu ni sekunde, nit mi treba.. pitam se sta ce bit kad i nje nestane, mal grad pa nema puno dilera..
manson

Post by manson »

Tako sam i ja padao prije, kada sam se tako skidao..dodjem do 2-3 mjeseca,cugam..jedno vece napijem se pa -fljas...pa ponovo...tako sam proveo dvije godine..padajuci i ustajuci...jebiga...alkohol je zajeban,zato ga se danas tako cuvam... :wink:
Last edited by manson on Sat Nov 19, 2005 11:19 pm, edited 1 time in total.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
Luna

Post by Luna »

naravno.... obadvoje utice na opijatske centre....!! Veoma su slicni ..dop i alkohol!
zato...i bolje se cuvati....barem za sada
PsYchO

Post by PsYchO »

`Eba ga patak, a.. imal kakvih vikend usera heroina ?

Zar bash svako, ama bash svako ko je probo, ko vuche il ko je vuko mora postat il bit ovisnik ?

Imal iko ovde da je uspio zauzdat tu poshast ? stavit je pod svoju kontrolu ?

MA DAL SE TO MOZE UOPSHTE ..

9 dan clean od hexa, speediro se u subotu navece.. bilo extra.
mirzas

vikend useri...koji su to...aj me upoznaj

Post by mirzas »

Iman ja hrpu prijatelja šta su probali dop i nikad se nisu stvarno navukli!
Ima i onih koji su se kvazi-navukli (2-3 miseca brijanja), skinili se i sad su ok već godinama!
Ali, oni šta se navuku i zabriju godinama na hors, e takvima više nema vikend drogiranja...mi smo rizična skupina i svaki kontakt sa dopom može bit koban, nema "aj danas ću, pa neću više", kad prisjetiš mozak šta je to dop onda si ponovo u govnima, a problem je šta kad to shvatiš već ti je kasno! Majstori smo u laganju samih sebe, nema nam ravnih!
Post Reply