ZAGONETKA
Moderator: sanela
Re: ZAGONETKA
Ahahahhaha, izvini Sunrise, al par dana nam pricas kako uzimas samo metadon, i samo metadon, i svi se iscudjavamo sta je i odakle ono u krvi, i tek sad nam kazes da pijes i lekove koji sadrze benzose. Pa jel ti to malo zaboravljas od metadona ili sta?
SAMO CEO ŽIVOT...
Sale
pa to mi je terapija,ona mi daje taj seroquel i jako dobro zna da ga uzimam i ako ona ne zna,a ima oko 40god da seroquel daje pozz na benzose onda ne znam.
Mozda sam to rekla zato sto u medjuvremenu ne pijem ni njega.Od zadnjeg testa sam ga prestala piti ali nije mi bila namjera nikog krivo informirati,cak sam mislila da sam to i napisala
sorry
pa to mi je terapija,ona mi daje taj seroquel i jako dobro zna da ga uzimam i ako ona ne zna,a ima oko 40god da seroquel daje pozz na benzose onda ne znam.
Mozda sam to rekla zato sto u medjuvremenu ne pijem ni njega.Od zadnjeg testa sam ga prestala piti ali nije mi bila namjera nikog krivo informirati,cak sam mislila da sam to i napisala
sorry
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
[quote="Voyager"]Samo napomeni doktorici da Seroquel cesto daje BZD pozitivan UA test i reci joj da to istrazi i prouci na Internetu, ima dosta strucnih izvora o tome.
quote]
Dr. Voya
quote]
Dr. Voya

Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
hehe
netko mi kradom uvaljuje tablete samo da mi namjerno naskodi na testu
znam ja,ima takvih,ljubomornih ljudi oko mene
netko mi kradom uvaljuje tablete samo da mi namjerno naskodi na testu
znam ja,ima takvih,ljubomornih ljudi oko mene
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.