OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

anfakabl

Nik

Post by anfakabl »

ne piše mi se nikakva priča. A i znaš onu staru "everything you say can and will be used against you" :-D
Jeste promena sredine bila ključni korak, kao i ljubav i poverenje mog muža.
Otvoriću jednom temu o post-narkomanskom životu. Ali nema nikakve magije. Borba i sreća što više nisam đankoza.
Pozdraf
all that I want is to play
7474

Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Post by 7474 »

parame,

jbga u ovom našem stanju svesti, mnoge stvari ne zvuče onako kako bismo mi voleli..
ja sam takodje ponekad toliko iznenadjen onime što (sam čak i nedavno napisao pa) pročitam i često nisam siguran da li sam to zaista pisao ja ili neko drugi..

nema nikakve veze niti problema oko toga kako (misliš da) jadno zvučiš.. možda važi pravilo, da što "lošije" zvuči ono što napišeš to i želja da ne zazvučiš tako (bedno) nikada više, postaje sve jača..
siguran sam da je kod mene tako...
ponovo se vraćam na ono da ovaj forum može da bude odlično mesto za praćenje sopstvenog progresa ili eventualnog regresa.. za mene je to nAjbitnije.. da utvrdim da li (pro)padam ili se lagano uzdižem...

sad već gubim tok misli, al kontam da si shvatio šta sam palamudio ovde sad...

i za dolazakl u NSd, imaj namere časne!!! mislim JEDINO na one koje se ne tiču jeroina!

lep pozdrav...

Shlbjzrko,

veruj mi da bi deljenje tvojih iskustava na forumu, za mnoge bilo dragoceno.. mislim na ono što si i sama koncipirala... (post-narkomansku eru u svom životu.. kreni sa ostvarenjem te teme ASAP, plz). meni prvom bi sad legla, baš baš ono...

svima lep pozZZZzzz!!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Param-parcad

Post by Param-parcad »

u pravu si nice za forum,pomocu njega sam utvrdio da je jedan u meni govorio,jedno...drugi,nesto drugo a treci sasvim nesto deseto...i sad,pitam ja vas,kome ja od te trojice da verujem??? :) a kamo li vi,saborci moji...lep tok misli,nice...dok je trajao.pozdrav anfakabl!
p.s.naravno da ne bi dolazio sa takvim namerama u NS...ja,reikarnacija silvestrea stalona...mogao bi posle da pricas legendu o tome kako si upoznao zajebanog paramparcada:)
klara60

Post by klara60 »

Param-parcad wrote:pomocu njega sam utvrdio da je jedan u meni govorio,jedno...drugi,nesto drugo a treci sasvim nesto deseto...i sad,pitam ja vas,kome ja od te trojice da verujem??? :)
A sta mislis da napravis nekog novog cetvrtog, onako ispravnog, finog, jakog....?! :smt017
vudd

Post by vudd »

...od zemlje,i da mu dunes dusu u kartonsku, sterilnu facu.Ako ne bu islo,probaj Djepetovu foru.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Param-parcad

Post by Param-parcad »

:lol: :lol: :lol: treci sam ja bez gudre...ali nisam siguran da mi treba verovati...ko zna...
Anabela11

Post by Anabela11 »

.
Last edited by Anabela11 on Tue Mar 15, 2011 8:24 pm, edited 1 time in total.
Param-parcad

Post by Param-parcad »

hvala na pozdravu...evo,zivim kao kamen u bubregu...
Anabela11

Post by Anabela11 »

.
Last edited by Anabela11 on Tue Mar 15, 2011 8:23 pm, edited 1 time in total.
Param-parcad

Post by Param-parcad »

ma nista...problemi licne prirode koje ne bih voleo da delim ovde na forumu,jer sam se budala drogirana dosta eksponirao,sto je rezultvovalo citanjem moga,ajde da kazem dnevnika,od strane ljudi koji me poznaju...stvarno ne bih voleo da delim to sa njima-pacenicima koji nemaju svoj zivot...ali sam duze vreme cist od bilo kakvih opijata(URAAA,JEEE za mene...PIH!!!)...imam novca...idem u teretanu...srecan i ispunjen zivot,zar ne.???BEEEEHHHH!!!
Post Reply