Page 1 of 3

Bup i brzina navlake

Posted: Mon Dec 25, 2017 10:55 pm
by bububu
Zdravo drustvo,

Zanima me da li iko zna koja je brzina navlacenja na bup? Znam da je kod svakoga individualno ali bih voleo da mi neko odgovori otprilike. Bio sam jako navucen na dop nekih 11 godina i skinuo se bez bolnica ili uzimanja bilo kojih medikamenata i strejt sam sto se heroina tice barem jos toliko. Ali sam se zaigrao sa bupom u zadnjih 6 meseci, gotovo svaki dan i najveca doza koju sam ikada uzae je bila osmica.Resio sam da batalim i tu glupost (znam da mogu da cekam i da vidim i sam), pa me interesuje da li da ocekujem krizu sa obzirom da mi je danas drugi dan i ne osecam nikakve nuspojave.

Pozdrav svima,

Bububu

Re: Bup i brzina navlake

Posted: Tue Dec 26, 2017 11:14 pm
by yasujirozu
veoma brzo: znatno jači od dopa al na drugojačiji način djela

Re: Bup i brzina navlake

Posted: Fri Dec 29, 2017 11:02 pm
by bububu
Ok hvala puno na odgovoru. Ios jedna stvar mme zenima kada mogu da ocekujem krizu jer danas mi je bio 4ti dan ( i naravno majmun i kreten se uradi), i nisam osecao doslovce nista malo curio nos i to je sve. Unapred havala na odgovorima, pozdrav!

Re: Bup i brzina navlake

Posted: Mon Jan 01, 2018 5:45 pm
by W.White29
Ako je taj bup toliko jak koja doza bi bila max.da se ne prelazi za nekoga ko ga nikad nije uzeo(kao ni heroin)
Ne kazem da namjeravam zgutati,al`me interesuje,kakav bi rad imalo na nekog recimo"strejt" prema tome.

Re: Bup i brzina navlake

Posted: Mon Jan 01, 2018 7:08 pm
by Ninocka
Ako si 6 mjrseci na bupu vec si navucen.Kriza krece 4 ti dan,mada sve je individualno.Imas.ovdje teme kako smo se skidali sa bupa,rijec je o postepenom spustanju doza pa tako kriza lakse padne.Nema tu neke fizicke krize ali psihaaa!!Uh zajebano

Re: Bup i brzina navlake

Posted: Mon Jan 01, 2018 8:49 pm
by noel
W.White29 wrote:Ako je taj bup toliko jak koja doza bi bila max.da se ne prelazi za nekoga ko ga nikad nije uzeo(kao ni heroin)
Ne kazem da namjeravam zgutati,al`me interesuje,kakav bi rad imalo na nekog recimo"strejt" prema tome.
1mg.

Re: Bup i brzina navlake

Posted: Sun Jan 07, 2018 8:09 am
by Torima
bububu wrote:Ok hvala puno na odgovoru. Ios jedna stvar mme zenima kada mogu da ocekujem krizu jer danas mi je bio 4ti dan ( i naravno majmun i kreten se uradi), i nisam osecao doslovce nista malo curio nos i to je sve. Unapred havala na odgovorima, pozdrav!
Kako napredujes? Pitam iz razloga jer imamo identican problem. Sve ovo sto si napisao kao da si moju situacju opisivao.

Re: Bup i brzina navlake

Posted: Mon Jan 08, 2018 8:03 am
by Torima
Da li posoji neko na forumu ko bi mogao onako okvirno da mi kaze koliko bi mogla da potraje kriza posle cetiri - cetiri i po meseca uzimanja bupa? Doza je isla od dva do cetiri mg po danu. Unapred hvala!

Re: Bup i brzina navlake

Posted: Mon Jan 08, 2018 7:36 pm
by Hope83
Pozdrav dugo nisam bio na forumu jer sam okupiran obavezama i lijepim stvarima hvala bogu.
Skoro tri mijeseca sam strejt od bupa i sad onako citam ovaj post i morao sam da napisem nesto.
Sad kad gledam na te pocetke i razmisljanje o skidanju kod ljudi koji su na bupu svi identicno pisemo skoro.
Svako razmislja tako kako cu krizu koliko traje kad pocinje itd.,a sad kad to citam to je ustvari najmanji problem CVRSTA VOLJA POBJEDJUJE I KAD COVJEK ODLUCI DA TO BACI,a kriza ko kriza prodje koliko god da trajala ona prodje borbe slijede poslije ali ponavljam JAKA VOLJA I BAZIRATI SE NA VAZNE STVARI OKO SEBE I COVJEK GURA NAPRED.
Imate i moje skidanje na Noelovoj temi i jos puno drugih nebi nikom savjete djelio ODLUCITE I RASCISTITE STVARI SAMI S SOBOM.

Re: Bup i brzina navlake

Posted: Tue Jan 09, 2018 8:04 pm
by Torima
Dolazim do zakljucka da redovni forumasi i nisu nesto posebno gostoprimljivi. Ako je ovo forum za podrsku i pomoc pri odvikavanju zasto onda danima cekam na odgovor koji moze da se spakuje u dve recenice? Znam ja odlicno da su volja i resenost dva najbitnija faktora prilikom odvikavanja ali bih zeleo da znam sta me ceka, ako vec imam koga da pitam. Treci mi je dan bez bupa i osecam blagu smorenost i veliku nezainteresovanost za bilo sta ili koga oko mene, tj. slabo sta moze da mi odrzi paznju. Cak pocinje i da mi smeta sve oko mene. Bup sam uzimao cetiri - cetiri i po meseca, negde krajem avgusta sam krenuo sa tim. Pitao bih jos jedom, da li da ocekujem visenedeljnu krizu kao sto pojedini kazu ili ce to krace trajati posto nisam nesto posebno dugo konzumirao? Jos jednom, hvala unapred.