Page 1 of 1

Ne prođe ni mesec dana...

Posted: Mon Mar 23, 2020 6:32 pm
by StopBup
Sjebah se opet. :( Prekosutra bi bilo mesec dana moje čistote, ali prc. Ne znam šta mi je. U stvari znam. Ja sam majmun, kreten, slabić, pi*ka, bolid, itd. Krenu fino kocke da se slažu zadnjih par dana, a ja danas napravimv recidiv. Prvo šmrknuh kokain(reko' ma daj malo, ko ga jebe), "siguran" da neću hteti da se spustim, i zamisli "slučajnosti", nakon nekih 2 sata ga presečem dopom. Jeb'o me konj ovako retardiranog!
Ne odustajem naravno, i ovaj današnji događaj će biti upisan u moju svesku koju krenuh da pišem otkad je krenula ova zadnja, i daće Bog finalna borba. Pad se desio, a sad je na meni da ne padnem još dublje!
P.s. Sad skoro sa sigurnošću mogu reći da me jebene "brze" droge neće više videti, a sa ovom drugim, koje mu dođe kao "lek" posle njih, ima da se izborim, kako kod budem morao!

Re: Ne prođe ni mesec dana...

Posted: Tue Mar 24, 2020 9:51 pm
by StopBup
Imah dvodnevni recidiv(juce i danas), jbg, sta je tu je... Zarekao sam se da ce biti samo dvodnevni, nema sanse sutra da pokleknem, a da ne bi doslo do novog recidiva, vec su i bice preduzeti neki koraci. Dokle vise padanje, pa dizanje? Tezak zivot nas umetnika... Trenutak opustanja, zaborava, zanemarivanja problema, i napravis sebi sranje, jbg... A taman sam bio koliko-toliko dosao k' sebi... Ma iscupacu se ja iz ovog, cupao sam se i iz mnogo gorih situacija, nego je glavna fora nauciti izbeci sranje, i ne ispasti glup...

Re: Ne prođe ni mesec dana...

Posted: Wed Mar 25, 2020 10:31 am
by StopBup
Danas ponovo brojanje od 1, neće Stop ovaj put zasrat. :)

Re: Ne prođe ni mesec dana...

Posted: Thu Mar 26, 2020 7:06 pm
by StopBup
Evo drugi dan, osecam se ok, ali sam oprezan.
Ma izgurace ovo Stop, poraz nije opcija! Kad se izgubi bitka, samo ponovo u novi napad, ali pametnije nego prosli put. :)

Re: Ne prođe ni mesec dana...

Posted: Fri Mar 27, 2020 11:42 am
by xxxana
Nemas puno opcija, klinicko posmatranje ili lobotomija