Page 1 of 1

Ovisnost o speedu

Posted: Sun Jul 15, 2018 1:00 pm
by Nepoznatlik
Ne znam kakve kolicine vi to uzimate, pa da takve krize imate od takve droge. Uzimam speed i travu (travu od 14 godine, speed od 15), u te 3 godine mogu uzimat speed naprimjer cijeli tjedan i to ostavi mali utisak samo dan nakon prestanka uzimanja, kao neka mini krizica. Sve su to gluposti da se na speed moguce navuc bas bas kao naprimjer na žuto

Re: Ovisnost o speedu

Posted: Thu Jul 19, 2018 3:08 pm
by 220mg
Joj price, uzima spid i pusi travu 3 godine i haj sto nije navucen nego dosao i suplju prosipat po forumu da se djeca loze. Vecina ljudi koje poznajem (a i ja sam) nakon samo jednog dana konzumiranja padne psihicki totalno, nije to kriza da nesto boli vec jednostavno tortura u glavi, najgore misli.. kao neka depresija i anksioznost na najjace.

Re: Ovisnost o speedu

Posted: Thu Jul 19, 2018 7:54 pm
by noel
Dječja posla.

Re: Ovisnost o speedu

Posted: Sat Jul 21, 2018 11:16 am
by Jajajajaisamoja
i meni je nestvarno da se neko moze navuci, na speed, smece koje je bolje mozda jedino od artana al' ako se neko moze zavaliti na bingu?
A ovisnost, kad se neko sa 40/50 godina na spidu ponasa ono bas ko djete, znaš, nije to nimalo simpaticno kad popije i ostane bez gudre.

Re: Ovisnost o speedu

Posted: Thu Jul 18, 2019 2:59 am
by Anele
Molila bi pomoc, naime muz mi je priznao da uzima speed zadnja 3mj,bacio je preda mnom u wc sto je imao i rekao da nece vise. Ide li to samo tako? Razlog uzimanja navodi da moze izdrzat nocne smjene a razlog zasto je priznao i kaze da nece vise jer nam je odnos u komi totalnoj od njegovog agresivnog ponasanja i toga da mu je postalo lose, pocelo ga je bolit u predjelu zuci. Stvarno malo znam o svemu ovom i svaka info ce mi dobro doc.