Hahahaboki_ wrote: ↑Tue Sep 28, 2010 8:49 am Kad sam radio kao taksista pokupio sam nekog tipa iz nocnog kluba i nakon sto sam ga odvezao kuci platio je voznju i zamolio me da mu dozvolim da mi "popushi" Djelovao je jako napaljen. Naravno odbio sam ali eto vidite kako su promiskuitetni....totalnog stranca moliti za to...
I to potenciranje seksualnosti na njihovim paradama i uopsteno u zivotu. Biti gay nije samo jebachina ima tu i emocija i nekakav suzivot.
Zamislite da se heteroseksualci organizuju u povorke obuku u oskudnu odecu i "slave" svoju seksualnost. To bi znacilo da veza izmedju dvoje ljudi predstavlja samo seks.
Eto meni su oni OK cak sto vise zbog mog prijatnog izgleda mnogi homoseksualci se ponasaju prema meni tako reci to mi imponuje, a jos su i njezni i cesto inteligentni i obrazovani tako da su mi ponekad stvarno prijatno drustvo. Inace i ja sam u osnovi blago bitje ( ali nikako gay mada ne gotivim ni mnoge zene --- moraju biti stavno posebne da se zainteresujem ..recimo tipa An_Ana_Mo --- ne shvati to kao nabacivanje znam da imas decka ali mi se svidja tvoja inteligencija i jljubav prema knjigama...itd...) i slazem se sa tim okvirom ponasanja ali mi je odbojno da mi "pushi" onu stvar, mada bi neki heteroseksualni muskarci probali i to radi "dominacije" i takvih aspekata oralnog seksa.
A droga i homoseksualnost ---- na zapadu mislim da vise rabe drogu gay ljudi od heteroseksualaca bas zbog te njihove zelje za fizickim zadovoljstvima --- tako reci hedonistichka orijentacija.
Dobro je biti taksista

Slažem se bukvalno sa svim što si napisao. Onoliko koliko razumem kao žensko.
Upravo imam jedno pitanje: nije mi jasno kome je zadovoljstvo da samo pruža oral?
Ja kao žensko imam iskustvo da su mi momci u vezama često tražili da im šim, nekad kao deo seksa, nekad samo hoće pušenje.
I to je ukratko jedan od najvećih razloga zašto sam odlučila dići ruke od dečka.
Poznajem samo jednu biseksualku koja voli sve živo...prvo, oba pola. Drugo kaže "Što volim da sisam kite"
Ja to ne razumem.
Hajde da je taj tip tražio od tebe da ti njemu popušiš, to bi mi bilo jasno ali koje mu je zadovoljstvo da on tebi...?
Ne razumem, ako neko moze neka mi objasni...