IBOGAIN - TERAPIJA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

User avatar
Halid ili Halid
Posts: 30
Joined: Wed Jun 06, 2007 11:39 pm

Post by Halid ili Halid » Tue Jul 24, 2007 10:07 pm

...
Last edited by Halid ili Halid on Mon Sep 17, 2007 11:06 pm, edited 1 time in total.

User avatar
solmen
Posts: 19
Joined: Thu Jul 05, 2007 11:00 am

ZAKLJUCANI REDOSLJED - KVADRATNI KORIJEN 2

Post by solmen » Wed Jul 25, 2007 2:24 pm

I tako :: idemo naprijed sa na novo dobijenim redosledom narednih dana :: tako da danas, u Srijedu, jos radim na poslu, takodje jos sutra, na 26.VII, a onda, u Petak, prekidam sa svakodnevnim poslom i potpuno se predajem radu na transformaciji C21H23NO5 preko C20H26N2O.

Nekako cu onda dovesti blokatore C8H11NO2 u stanje, koje obicna covekova nrav sama po sebi nekako ne ume da normalno izdrzi i na Subotu dopodne otpoceti prvi testni tretma sa C20H26N2O koji ce ili potvrditi ili zavrijeci hipotezu o konzumaciji preko dana.

Tako dogovoreno i sa mojim dobrim prijateljem, koji ce pouzdano paziti na mene, dok ce mi odpovedavati lokomotorne funkcije i zbog kojeg odlucio sam da pocnem izvedbom postupka jos preko dana, jer je drukcije za njega noc suvise naporna.

U stvari, svi tradicionalni postupci Iboga iniciacije, kako u autohtonim Bwiti kulturama Gabona, Cameruna i srednje Afrike, otpocinju sa vecernjim sumrakom i poslije suncanog zalaska priblizavaju se vrhuncu. Tjelo je tokom iniciacije veoma obcutljivo na svetlost i zvukove, koji se pojavljuju preko dana i zato je ritual najbolje izvesti preko noci, ali moguce je izbeci ove neugodnosti dobro uredjenoj izolaciji prostora, primjernoj klimi i lokalnoj izolaciji od vanjskih okolnosti - kako cemo za to izabranu sobu i pripremiti, da ce biti u njoj uslovi pogodni.

Biti ce to u stvari umjetna, ali zato konstantna i za odredjeno vrijeme od neprilika izolovana klima sa stalno izjednacenim okolnostima - trensformacijski inkubator genericne iniciacije noribogaina.

Ako uspije - tako mi nacrta i pripreme - onda na vec izlozenim planovima predpostavljamo pripremu takvog mobilnog inkubatora za izolovanje transformacijskog subjekta u unutrasnjosti izabranog prostora, gdje ce se onda razvijati iniciacija - poljubno od svakog, koji ce na to da pristane, jasno - jasnom izrazenom zeljom, potrebom za to i pristankom, da se to uradi.

Smjesi se je danas dodala cista askorbinska kiselina.

I nije ni slaba ta ideja...

Ponesto me spominje na bjele mobilne laboratorije iz filmova tipa X-files, ako je tko gledao, i u vezi sa Orgonskim generatorima Wilhelma Reicha - ali po planu manja laboratorija, ergonomski oblikovana verzija transformativnog inkubatora sa mobilnim sposobnostima.

... tako da dodje doktore sa kovcezom, koji rastavi i napravi iz njega malo veci sator, u koji legnes za tih 24 casova i kad se poslije probudis, genericki resetovan na organizmicno stanje prije upotrijeba droga, potpuno si novi covijek, koji nekako i ne znas, kako si jos malo prije bio sasvim drug, ili bas... da te uopste nema.

I.N.R.I

Igne Natura Renovatum Integra

Znanje unutrasnjeg Plamena prirodnog karaktera regenerise te u ponovo integrisanog covjeka

Pozdrav svima

Urraeau Solmen

User avatar
solmen
Posts: 19
Joined: Thu Jul 05, 2007 11:00 am

pocetak i kraj

Post by solmen » Sat Jul 28, 2007 11:03 am

juce i danas pripremio se Ibogain i u kapsulama ima ga za 32 komada. Danas oko 12 sati otpocinje otkucavanje, jednu za drugu, do 32.ge.

Pomalo se bojim,sto ce biti,jer nemam dovoljno energije i plasim se, ujedno, da nece biti dovoljno, da prebrodim krizu.

Po drugoj strani najvise bih zeleo, da idem na neki program supstitucije pa da se supstiiram do kada bas ... a po drugoj strani, kad mi je jednom uspilo, zasto ne bi i drugi put, kad ima vise?

Svima ljep pozdrav i pisem vam za nekoloko dana, kad dodjem sebi.

Uros

User avatar
joesspappa
Posts: 775
Joined: Mon Sep 18, 2006 6:15 pm
Location: Beograd
Contact:

Post by joesspappa » Sat Jul 28, 2007 5:29 pm

Ajde majstore nije to toliko strashno!!

Izdrzaces!!! Srecno!!!!! :P
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.

User avatar
dete_svemira
Posts: 181
Joined: Fri Jun 08, 2007 2:06 am

m

Post by dete_svemira » Sun Jul 29, 2007 2:57 am

uspeces...jer to zelis....
ZIVI KAO DA JE SVAKI DAN POSLEDNJI,
JEDNOG CES DANA BITI U PRAVU!

mareoo7
Posts: 1
Joined: Sat Jul 11, 2015 6:47 pm

Re: IBOGAIN - TERAPIJA

Post by mareoo7 » Sat Jul 11, 2015 7:28 pm

Dragi Uroš / Solman
nadam se da je sve prošlo onako kako si očekivao i da si danas čovjek kakav si oduvijek željeo biti-i ako je ikako moguće možeš li nam napisati dvije tri rečenice kako je tvoja potraga/priča završila? Obečao si... jer ovako, nama čitateljima, sada ostaju samo pitanja i nekakav zlosltuni osječaj.
Hvala ti puno što si sebi dao truda da svoje iskustvo i kalvariju podijeliš sa nama... osobno mi puno znači s obzirom da sam tek otvorila tu pandorinu kutiju i tražim odgovore na pitanja....
Naravno da sam svijesna kako ne postoji čarobni štapić za niti jedan životni problem, no svakako mi se čini prirodan korijen sjajna moguća odskočna daska ("štaka"), mogući sjajan početak jednog kraja (za one koji to uistinu žele, a ne zato jer moraju), a posebno za nas koji nažalost nemamo vremena i komocije zatvoriti se doma mjesec dana (i duže) i u potpunoj agoniji pokušati prekinuti zatvoreni krug osobnog sizifovskog pakla. A uz to, nekako bih uvijek radije prvo pokušala sabi pomoći sa bilo čime što je priroda stvorila, nego pohlepni farmaceuti. (do sada, nažalost nisu uspjeli prekinuti moj sramotni "dugogodišnji staž" već mi napakirali samo još 1 ovisnost više...što je naravno djelomično i moja krivica, bez daljnjega)
Kraj tvoje priče, koju si dijelio sa nama danima, doduše prije puuno godina (ali to pitanje je jednako atraktivo i danas)- uistinu bi zaokružilo tvoju poantu a i dalo nekima nadu koju trebaju... kontaktirala bih te i osobno, vezano uz tvoje iskustvo i moožda za pokoji savijet- ali ne znam kako...
srdačan pozdrav
mare
mare007

jhonlee2050
Posts: 1
Joined: Sun Aug 13, 2017 11:32 am

Re: IBOGAIN - TERAPIJA

Post by jhonlee2050 » Sun Aug 13, 2017 11:34 am

Post je napisan vrlo dobrim načinom i za mene sadrži mnoge korisne informacije. Drago mi je što ste pronašli svoj ugledni način pisanja posta. Sada vam olakšava razumijevanje i primjenu koncepta.

Post Reply