Mala pomoc

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
Hallucinogen
Posts: 2
Joined: Sun May 31, 2020 12:42 pm

Mala pomoc

Post by Hallucinogen »

Novi sam na forumu ne bi puno da davim ukratko imam f.23.1 dijagnozu . bio sam na zyprexi , aripiprazolu , kventiaxu , clonazepamu , apaurinima , xanaxima , esramu , seroxaut ,, zyprexa me iz mrtvih izvukla proslo je 2 godine ja msm jos uvijek sam na zyprexi ..
prije 2 dana sam bio na kontroli i prepisali su mi opet zyprexu , haldol , akinetone i apaurine , a moje pitanje ide za akinetone , ne kontam se oko njih nikad ih uzimao nisam citam da su protiv kontra efekata antipsihotika da sprejcavaju . ali pise PP na akinetonu (po potrebi) to me malo zbunjuje jel ako budem imao nekih kontra efekata od haldola popijem akineton ? da li akineton moze sam od sebe da pomogne u smislu da mi pomogne da se osjecam bolje i toga slicno , da li neko zna da mi pojasni , kontam za kontra efekte ali da li ima smisla uzeti ga samog hoce li ista pomoci da se osjecam bolje , tipa toga

User avatar
sanela
Posts: 3823
Joined: Mon Apr 11, 2005 11:01 am
Location: Sarajevo

Re: Mala pomoc

Post by sanela »

Dobrodošao na forum.
Zbog čega nisi to pitao dr koji ti je dao terapiju?

Post Reply