Reloop

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
666b
Posts: 1
Joined: Fri Apr 19, 2019 9:36 pm

Reloop

Post by 666b »

Pozdrav. Ne znam sta bih vam rekao. Svaki put se opecem. Svaki put doguram do kraja i onda stanem, zamenim promenim. Tako i ovog puta. Doterao sam do kraja, proneverio sam sve posao , prijatelje, pare, poverenje sve. I sta sad? Sad se treba skinuti, ali kako, kakoooo? Napravicu neko sranje, zazalicu, ne znam sta da radim. neki help ljudi molim vas
zujokec
Posts: 3
Joined: Sat Apr 27, 2019 3:34 am

Re: Reloop

Post by zujokec »

Pozdrav, izgleda da si na rubu,brate, evo moje iskustvo s heroinom i hepovima; nikad mi nije bio problem skinut se, ma i na suho, kako god, spreman sam bio krizirati i skinuti se...ALI..svaki put, čist par mjeseci i onda opet. A mučio se, patio, znaš i sam..hoću reći, nije se problem skinuti, problem je život bez droge tj. "normalan život".
Ja sam na zalost već 20 godina u tom krugu, vratim se ko budala..svašta sam probao, ali evo, sad me uzeo kokain..A naizgled, sve imam; predobro dragu, predivnu kćer, ok posao, ali i dalje nešto ne valja. Moj ti je savjet da se više fokusiraš na sebe i dobro razmisliti zašto si uopće u tome, a skidanje će doći kad budeš spreman. Jebeš ti kad si čist, a u glavi ringišpil..vidi nekog dobrog psihologa i polako i drži se terapije,ako je imaš. Svako dobro ti želim.
Post Reply