Cheers to that

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

User avatar
dezorijentisana
Posts: 31
Joined: Wed Jan 07, 2015 2:16 am

Re: Cheers to that

Postby dezorijentisana » Fri Feb 10, 2017 3:49 am

Da javim da sam živa i da se i dalje nekako borim, teško je, teškoo...

User avatar
dezorijentisana
Posts: 31
Joined: Wed Jan 07, 2015 2:16 am

Re: Cheers to that

Postby dezorijentisana » Mon Feb 13, 2017 2:21 am

Nego davno rekoh da ću nastaviti sa svojim ispovedanjem kako sam i krenula od početka. Stigla sam do mog zajedničkog života sa L., njegovih drogiranja, naših tuča i mog alkoholisanja. Unapred imam napisane delove pa ću deliti ovde jer želim da ispišem celu priču do kraja.


IX deo

L. me sve češće tukao i iskupljavao se kupovinom alkohola. Dešavalo se opet naravno da traži novac, znala sam da ako dam dobiću flašu alkohola i izbeći ću batine. Njega sam se jako plašila, za novac koji sam mu davala mogla sam da kupim nekoliko flaša alkohola ali sam se zadovoljavala jednom flašom (ili dve) i izbegavanjem batina. On se tad već uveliko drogirao. Meni je to na neki način i odgovaralo jer je po ceo dan bio negde odsutan, ja bih se viđala tu i tamo sa R. dok je L. odsutan, uveče L. dođe i donese alkohol, dođe zadovoljan jer je drogiran i sve bude okej, ili sam bar tad tripovala da je sve okej.
R. je padao na moju priču. Izmišljala sam svakakve stvari, pričala sam mu kako je L. u govnima zbog svojih, kako ga ne volim ali mi ga je žao i pomažem mu da se izvuče iz govana, a zapravo sam bila u strahu od njega. Žao mi je bilo R. ali nisam imala izbora.
On sad zna skoro celu priču, kasnije sam mu sve rekla ali do toga ću tek doći. U nekom trenutku sam počela opet da kradem, ali ne alkohol po prodavnicama kao ranije već novac od raznih ljudi i razvila sam taktiku do mere besprekornosti. Krala sam po faxu, po busevima, tramvajima, kafićima, gde god je bilo prilike. Tad smo imali srećan period jer je uvek bilo novca. L. drogiran, ja pijana i srećni. Jednom me tu zamalo uhvate, na neko vreme prestanem, opet se vratim, uzimala sam i na zajam novac koji nisam vraćala i tako sam gubila prijatelje.
Kako sam uvek tu i tamo imala, sa R je sve išlo lepo, verovao je mojim odvratnim lažima i provodili bi deo dana zajedno, uveče bih bila sa L. i činilo se da je sve pod kontrolom. Fax sam nekako gurala da moji ništa ne provale. Taj period nisam sigurna koliko je trajao ali je bio najsigurniji jer je bilo novca što je garantovalo da nema batina. Kad god nije bilo novca i L. nije imao droge tukao me i istresao se na meni od čega i sad imam traume.
Nisam više volela L. ne znam ni jesam li ja njega ikada volela ili mi je samo odgovaralo to što sa njim mogu da se napijam, a i nije ga bilo briga što pijem dok god je imao droge.
L. kreće sa heroinom i to mi priznaje.
Sećam se te noći, došao je izbezumljen i u krizi, molio me za novac.
Nisam imala novca da mu dam, imala sam za sebe i alkohol ali nisam htela da mu dam i sakrila sam novac, bilo mi ga je žao kako je izgledao i kroz šta je preda mnom prolazio ali je u meni proradilo ono zavisničko da ne popustim i da sačuvam novac za svoju drogu - alkohol.
Otišao je ne znam ni ja gde, dobio poziv, verovatno na šemu kod druga koji je bio mali tatin bogataš sa mnogo novca.
Zvala sam R. da dođe i tu smo se zajedno ucirkali i vodili ljubav, začudilo me je što je pristao da se ucirka sa mnom mada me sada to ne čudi jer je padao na priču kako sam prekinula i kako cirkam ponekad. Zvala sam ga da cirkamo ''za srećna vremena'' i po meni srećno se i završilo u krevetu. Ta noć i sledeći dan su mi doneli posledice kakvim se nisam nadala i batine koje ću pamtiti dok sam živa.

User avatar
dezorijentisana
Posts: 31
Joined: Wed Jan 07, 2015 2:16 am

Re: Cheers to that

Postby dezorijentisana » Sun Feb 26, 2017 7:25 pm

Back to black...outs.

yasujirozu
Posts: 766
Joined: Sun Feb 01, 2009 10:00 pm

Re: Cheers to that

Postby yasujirozu » Mon Feb 27, 2017 5:17 am

kaj ti je to "outs"? kaže gugl ima serija s tim imenom, el to?

back to black već znam što je - bio na njezinom, sad već legendarnom, posljednjem koncertu na kalemegdanu u bg, a kada nije znala za sebe

poslje nastupao moby koj ju je seljački isprozivao... no, njemu na čast što je ispao bolid koji će se rugat osobi koja će ubrzo poslije, umrijet...

User avatar
Tamara86
Posts: 204
Joined: Sun Oct 16, 2016 6:27 pm

Re: Cheers to that

Postby Tamara86 » Mon Mar 06, 2017 1:59 pm

Jap, bila sam na tom koncertu :) Tuga. Tako bih ga opisala, sa jednom rjecju. Ako se dobro sjecam, uspjela je otpjevati 1-2pjesme, ne iz prve, i ne jednu za drugom, ali ipak jeste :) To inace, nije poslo za rukom ni onima koji su cisti dolazili svirati u Srbiju (msm na tako neka kao svjetska imena, koja su najavljivana kao ne znam sta, a ovamo dosli, i samo da odsviraju i odu. ) Na Moby-ju sam ostala 10min :) Ne volem ga nesto. Eto, da se javim, da znas dezorijentisana da cita neko, i da pozdravim Yasujirozu-a, guram, ali mi se ne da pisati :)

User avatar
noel
Posts: 356
Joined: Wed Apr 08, 2015 9:51 pm

Re: Cheers to that

Postby noel » Tue Mar 07, 2017 5:30 pm

Oooo Tamara, pa živa si! :) Pa javi se malo i u onu našu temu... Inače, Amy je kraljica, pokoj joj duši.
MasacreEnElDiscoBar wrote:sad vishe neznam di sam...samo mjenjam droge...uff...koje sranje ochu se rjeshit te ovisnosti a, molim Boga da mi ostavi neshto....

User avatar
dezorijentisana
Posts: 31
Joined: Wed Jan 07, 2015 2:16 am

Re: Cheers to that

Postby dezorijentisana » Wed May 31, 2017 12:58 am

Eto ja sam i dalje živa...

User avatar
Caty
Posts: 606
Joined: Thu Apr 20, 2017 8:54 pm

Re: Cheers to that

Postby Caty » Fri Jun 02, 2017 12:39 pm

dezorijentisana wrote:Eto ja sam i dalje živa...

Sta je sa nastavkom price jako me zanima sta je bilo mada nagadjam... pisi i kako se boris !

User avatar
dezorijentisana
Posts: 31
Joined: Wed Jan 07, 2015 2:16 am

Re: Cheers to that

Postby dezorijentisana » Wed Jan 17, 2018 8:25 pm

Pišem nastavak uskoro kada ga nađem na svom lap topu. Nije se mnogo toga promenilo, ne znam.


Return to “VAŠE ISPOVIJESTI”

Who is online

Users browsing this forum: demino and 4 guests