G

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
User avatar
Aliceee
Posts: 1
Joined: Sun Mar 27, 2016 12:18 am

G

Post by Aliceee »

Ovdje sam se stvarno svega i svačega načitala, nitko tko čita barem jednu vašu ispovijest ne može biti ravnodušan. Željela bih vam se zahvaliti, jer sam nekako, čitajući vaše ispovijesti odlučila sam pokušati reći ne drogi (registirah se tek danas, ali forum posjećujem već duže vrijeme) i probati početi voditi normalan život koliko god je to moguće. Od svoje 13-e godine vučem speed, sada mi je 17 godina. Imala sam pun kurac sranja zbog toga, završavala sam na policiji, popuštala sam u školi, šmrkala bih gdje god bih stigla etc. Speed mi je bio doručak, ručak i večera, zapravo još uvijek jest. Svim silama želim prestati, ali ne znam kako i odakle početi, ima li netko koristan savijet?
User avatar
sanela
Posts: 3850
Joined: Mon Apr 11, 2005 11:01 am
Location: Sarajevo

Re: G

Post by sanela »

Aliceee, dobrodošla na forum.
Drago mi je što su te tuđe priče navele da preispitaš svoje postupke i put kojim si krenula.
Još si jako mlada i puno iskušenja je pred tobom.
Najbolje bi bilo da razgovaraš sa svojim roditeljima i da skupa potražite stručnu pomoć u nekom savjetovalištu ili centru. Zatim, da promijeniš društvo, mjesta na koja izlaziš, da se posvetiš školi i učenju za početak. Vjerovatno ćeš dobiti neke lijekove koje trebaš piti, a koji će ti olakšati simptome koje osjećaš nakon korištenja speeda. Koristi ih kako su ti propisani.
I piši. Dan po dan. Bez velikih planova. Samo dan po dan za početak.
Sretno. :)
User avatar
demijan
Posts: 858
Joined: Wed Dec 21, 2011 4:57 pm

Re: G

Post by demijan »

Od svoje 13-e godine vučem speed, sada mi je 17 godina. Imala sam pun kurac sranja zbog toga, završavala sam na policiji, popuštala sam u školi, šmrkala bih gdje god bih stigla etc.
uveo bih smrtnu kaznu za svakog ko maloletnim licima proda bilo kakav opijat....
ima li nesto sto volis da radis ,nesto drugo sto te ispunjava i cini srecnom?sta znam bilo sta ti padne na pamet i nista nije smesno ;)
nesto sa cime ces da skrenes paznju sama sebi sa toga i da se preokupiras sa time.
ja sam malo zastareo :mrgreen: ali meni recimo skrece paznju to sto zelim svakim danom barem za milimetar da napredujem u necemu a veruj mi nije lako u mojim godinama pocinjati sve iz pocetka :mrgreen: kao ja sto sam poceo u zadnjih 2-3 godine
U svakom slucaju nema predaje,nikada se nemoj predati i ako ti noge otkazu grebi rukama i zubima da ides napred ;)
sve najbolje i citaj i uci na tudjim greskama,bolje nego na svojim
Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...

Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
Post Reply