e to zlooooo

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
MadMax
Posts: 2
Joined: Tue Jan 12, 2016 9:13 pm

e to zlooooo

Post by MadMax » Tue Jan 12, 2016 9:49 pm

Poštovani,

Dugo pratim ovaj forum i zelim na samom pocetku da kazem svaka cast svim forumasima na borbi i istrajanosti u skidanju s ove opake i najgore droge na svijetu zvane heroin.hocu da isto pohvalim osobu koja vodi ovaj forum i zelim da joj se zahvalim sto je omogucila nama(narkomanima,suovisnicima i obicnim citaocima)da bar negdje mozemo reci sve iskreno i otovreno a da to ne bude bar malo "upakovano" u sjajni papir s mašnom.
Dolazim iz BIH i na heroinu sam bio dugo ali bas dugo 15 godina mozda i vise ali hajde da ne bih sada u dan mislio neka bude 15 godina jer je bilo tu i skidanja i svega.posto ne bih da vas tusim s svojim pcoecima jer smo svi manje vise tj.90% je pocelo isto,alkohol,tablete,trava pa onda zlo svih zla heroin.poceo sam relativno kasno za sadasnje "standarde".s nekih 18 g. sam prvi put povukao prvu cizu zutog i povratio,mislio sam sta je ovo ovako lose nikada ja vise ovo necu uzeti.nije proslo ni 10 minuta ja se malo"dozvao"kad ono povracanje nije vise onako lose kako je bilo(fuj).poslje pola sata ili malo vise poceo sam da pricam kao navijen,poceo sam da se osjecam drugacije i spavalo mi se tj.glava mi je padala.jebi ga tada nisam znao da te heroin tako"radi" i da tom "stonu"cu teziti godinama kasnije akda vise nisam mogao da ga dozivim i kada sam se samo sredjivao da bih funkcionisao..
izvinjavam se moram vas napustit jer mi pocinje drugo poluvrijeme tekme Manchester igra a to je moj klubb poslije zna se koga,e da ne bih sada uvrijedio druge navijace ne bih da odajem koji sam ;)..nastavicu kasnije ako ne budem zaspao ako budem onda pisem sutra abg.da..

veliki pozdrav :D :D

User avatar
LuLu
Posts: 77
Joined: Tue Apr 19, 2005 3:57 pm
Location: ZemljaCuda

Re: e to zlooooo

Post by LuLu » Tue Jan 26, 2016 8:27 pm

I kakva bi tekma?
**I'm playing the game, the one that'll take me to my END, I'm waiting for the rain, to wash who I am!**

*U svijetu tajni, mi nismo sami!*

Post Reply