Uglavnom..eto, red bi bio da napisem i ja ispvijest.
Prije nego sto pocnem, reci cu samo da ne zelim odgovarati na neka pitanja tipa na koliko sam bila
navucena, koliko mi je love bilo dovoljno dnevno i da idem u detalje kako sam sve radila lovu.
Vise-manje svi ovde imamo slicne ispovijesti tako da nemam namjeru da se uvlacim u price koje su
u svemu ovome nevažne.
Ne mogu reci da sam imala neku puno nenormalnu obitelj. Bilo ih je puno gorih od nas. Moji su se vazda nesto svadjali od kad znam za sebe.Bili smo prosjecna porodica tj prije ce biti ispod prosjeka jer i u najvecem ludilu i drogiranju iz svoje kuce nisam imala sta iznijeti tako da sam se od samog starta morala snalaziti na drugm stranama. Nikad nisam provalila mamin štek di je držala lovu, u tome se dobro ispraksala ziveci sa mnom. Od kad znam za sebe, ona je onako malo posesivna,
vazda je pokusavala da kontrolira moj zivot, pratila me i te neke lude stvari...tjerala bi me da ucim,
bila ko vola ako ne donesem dobru ocijenu....
Mislim da je cak i tata od kojeg sam znala dobiti neku lijepu rijec i ohrabrenje, u jednom trenu
utihnuo...
Prvi put su me uhvaili u kradji sa 9 god. Jos tad su me pocele interesovati i privlaciti krive stvari.
Sa12 ili 13 sam mami uzvratila udarac i od tad sam se šutala s njom svaki put kad bi digla ruku na mene.
Sa 14 sam nasla najbolju prijateljicu i s njom zapalila prvi djoint, a nakon par
dana i prvi akineton progutala. Svatile smo da nam nasi sjede na glavama i da je nama bolje da
idemo od kuce tako da smo pokupile svoje stvari i uputile se stopom po bosni klapajući se kojekakvim tableturinama kad god smo stigle.
Tu se desilo nekoliko stavari koje jednostavno ne zelim prepricavati.
Najgore od svega, sto sam se ja ponasala kao da nista nije bilo. Uvijek sam volila citati one
dubiozne knjiga o nasoj svijesti i podsvijesti, o svom unutrasnjem ''ja'' i slicnim glupostima. Negdje
iz neke knjige sam dobila uvjerenje da neke stvari ''oprostiti'' i jednostavno ici dalje i ne dozvoliti da
me ta cijela situacija uvuce i da od svega toga zavrsim na psihijatriji nakrkana lijekovima do kraja zivota. Samo što sam ja uvjerila sebe to nije nista strasno i naravno nisam ni prijavila, kao da se nista nije desilo..
Nas dvije bi stalno bjezale, moji bi nas prijavili, pa smo stalno imale policiju za vratom. Propuh pravi...
Pravo je cudo kako sam uspjela skolu zavrsiti. Trudila sam se , koliko god sam bila divlja, da zadrzim kontrolu i da ne predjem granicu poslije koje se nebi mogla vratiti natrag.
nije bas da sam se mogla vidjeti ko neku propalu djankerku za 10 g.