Ima li nade za nas ???

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
User avatar
PsyTechGirl
Posts: 2083
Joined: Sat Dec 27, 2008 10:36 pm
Location: U tri p.m. ...

Ima li nade za nas ???

Post by PsyTechGirl »

Eto i ja sam ipak odluchila da napishem koju rech i da me koliko - toliko upoznate .. \:D/
Chista sam zadnjih .. mmm ..7-8 meseci uz nalorex i redownu terapiju koju mi mama daje swako jutro - shaka lekowa direkt u usta .. :tonqe:
Wec jednom sam pokushala da se skinem - bila sam chista nekih 2 meseca i onda opet pochela :axe: .. prewishe je izgleda sranja u stwarnom ziwotu , da nisam mogla da se snadjem i izborim sa tim .. i jbg. :snakeman:
A swe sam uradila (bar sam tada mislila da je to swe) da bih se uspeshno skinula - promenila sam sredinu , kewa mi je saznala swe pa sam sad imala i njenu punu podrshku i swe tako .. i onda sam opet krishom pochela malo po malo .. :smt065
I onda je waljda kewa widela da neshto bash i ne shtima i otishle smo u dom zdrawlja kod psihijatra :smt119 .. Napokon neko ko zna da radi swoj posao , pomislila sam (poshto sam prethodno bila kod neke psihij. koja ne zna , po meni , gde joj je dupe a gde glawa .. da izwinete). ](*,)
I tako je on odluchio da ce uzeti da me lechi ali samo pod uslowom da kewa bude ta koja ce non stop biti pored mene u ulozi medicinske sestre .. Kewa je narawno pristala i on mi je prepisao terapiju koju sam trebala sutradan da pochnem da uzimam .. pitao me dali sam uzimala dop skoro , zadnjih nedelju dana - ja sam rekla da mislim da nisam .. :roll:
Mentol mi je tu rekao da uzmem nalorex (bez testiranja) i prepisao josh gomilu lekowa , poshto mi je analizirao f11 i waljda f31 .. i narawno kewa mi uzela te lekowe a ja se u tom periodu josh klepala na weliko i na malo .. raznowrsno .. :lol:
I sutradan ja odem na put poshto sam morala neshto da obawim u rodnom gradu i odluchim da cu zawrshiti josh samo jedan kwoter da mogu da otputujem (poshto sam se wec malo bila opet nawukla) , a od sutra na nalorex .. :smt011
I tako ja stignem , klepim se josh jednom i popijem swe prepisane lekowe .. bez ideje o tome shta se deshawa dop + nalorex .. PAKAO NA ZEMLJI !!! :vom:
Inache u stanu sam bila sama a u tom gradu mi je cela familija - uza i shira - tata , babe , dede, tetke, braca i sestre .. :lol:
Swe u swemu mama je bila jedina koja je znala za moj problem - to je bila nasha mrachna tajna .. nadale smo se da cemo same moci da se izborimo sa tim da niko ni ne sazna , jer smo opshte poznate u porodici i ona i ja kao jako nemirne osobe koje stalno prawe neka sranja .. [bigsmile]
By the way , cale mi je alkos od kad znam za sebe tako da nikada nismo bili neshto bliski .. zato su se moji i razishli - (cale se ubijao od alkhola i tukao kewu.. klasika) kad sam imala nekih 5-6 god ..
Swe u swemu , tako se ja nadjem tamo sama u toj hemijskoj kombinaciji i pochnem da umirem , da se raspadam .. Hladno mi je , tresem se , ne znam gde se nalazim .. u nekom polu swesnom stanju uzimam telefon u ruke i zowem swe shto mi padne na pamet - dom zdrawlja i sada ne znam ni ja koga swe josh ne .. swe u swemu niko nishta .. swe shto su mi rekli je da za takwe stwari hitna ne izlazi .. I ja kao "pa shta ja sada da radim , da umrem??" , a owa sa druge strane mi kaze "pa ne znam , pokushajte da dodjete do hitne.."
I jbg .. shta drugo nego nazowem mamu u drugu drzawu - odakle sam to jutro doshla i kazem joj swe onako histerichna .. ona mi kaze da samo legnem da ce ona sad zwati tetku , objasniti joj swe i da ce oni doci .. [shot]
Tako ja legla , umotala se u gomilu cebadi i chekam .. meni je to wreme proshlo kao nekoliko minuta a u stwari su mi rekli da je bilo 1-2 sata dok su oni stigli , pozwali taxi i nashli nachina da me odwedu na hitnu pa zatim nas odande poshalju na psihijatriju .. misllim to je strashno shta nash narod radi .. u onakwom stanju me wozikati .. sramota !! [skepti]
Swe uswemu , dodjem ja tamo , dobijem inekciju neku , malo me ispeglaju sa pitanjima mrwicu promene terapiju i owi me wrate kuci i stawe me da spawam .. :smt015
Mislim , ja se ne secam da sam neshto padala u neswest i to - mada mi sestra (koja je bila sa tetkom) kaze da sam iz minute u minutu padala u neswest .. Ja se samo secam da mi je bilo hladno, tresla sam se, jeza .. pakao !! :smt078
Swe u swemu , legnem ja tako .. i narawno posle ne znam ni ja koliko - waljda sutradan- se probudim , posle bar 24h spawanja , kad imam shta da widim .. iznad mene , tj pored mene sede moj tata , njegowa nowa riba kod koje ziwi zadnjih par godina , baba i deda (mamini), tetka i techa , sestra ..... :| :axe:
i jbg , cale me uzeo da idem kod njega da me skine skroz , pa da pochnem sa terapijom od pochetka ....

Sad cu naprawit malu pauzu , pa wam kuckam posle .... opet .. nadam se ..
Pozdrawljam swe ... :smt043
Last edited by PsyTechGirl on Sat May 09, 2009 1:55 pm, edited 6 times in total.
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
User avatar
PsyTechGirl
Posts: 2083
Joined: Sat Dec 27, 2008 10:36 pm
Location: U tri p.m. ...

Re: Ima li nade za nas ??

Post by PsyTechGirl »

Uh kako sam samo lepo usharenila prethodni post .. Chudo jedno !!
Ko bi rekao da tako jedna ruzna tema moze da se ispishe i prikaze tako shareno .. haos !


P.S. Obrisala sam sharenilo , da ne bi upadalo u oko .. eto tako , waljda je sad bolje .. ?!
Last edited by PsyTechGirl on Tue Dec 30, 2008 10:37 pm, edited 1 time in total.
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
User avatar
PsyTechGirl
Posts: 2083
Joined: Sat Dec 27, 2008 10:36 pm
Location: U tri p.m. ...

Re: Ima li nade za nas ??

Post by PsyTechGirl »

Chudna stwar ..
Ja se izbedachim kad dodjem owde , prochitam washe postowe i waljda suochim sa realnoshcu .. U ostalom wremenu nemam pojma ni ko sam ni shta sam ni gde sam ni zashto niti bilo shta drugo .. Niti znam , niti me zanima .. A owde nekako opet pochnem da razmishljam .. shta walja , shta ne walja .. shta sam pogreshila , gde i zashto .. kome sam swe time naudila .. a to me baca u opasnu depru .. Ne znam kako bih to objasnila bolje nego shto jesam .. ](*,)
Inache za owu moju prichu skoro niko u mojoj okolini ne z6na .. Swi misle da sam ja jedna super diwna dewojchica .. smeshkam se swima , ljubazna sam prema bakama i dekama ..
Inache radim u trafici u malom mestu pa mnogo ljudi prodje pored mene u toku dana .. i swi kao kad wide moju mamu "jaoj blago wama , cerka wam je tako diwna..." A moja mama se misli "kad bidte wi samo znali"... Uzas! Kakwa ironija! Dodje mi da wrisnem na saw glas swima ko sam ja i shta sam u stwari ..
Jedna kretenka koja se drogira od 6. razreda osnowne shkole ..
E da .. tako je to pochelo .. malo trawe , cigare narawno , starije "jako" drushtwo i ja najmladja dewojka medju njima .. To mi je bash imponowalo !! Uwek sam izgledala starije , takoreci zadnjih 10god imam 21. god , koliko u stwari tek sada imam ..
Prwih puta sam u 6. razredu pobegla od kuce sa nekom drugaricom i wratila se tek nakon nekoliko dana .. Bolelo me uwo !!
Tada smo ziweli sa mojim nowim ochuhom .. Odwratni matori bradati gad !!
Upoznala sam ga pochetkom osnowne , odredjeni period nakon shto je mama pochela da se zabawlja sa njim .. Odmah je pocheo da sere neshto , neke njegowe brljotine .. posle odredjenog wremena to se swelo na watachenje moje malenkosti od nepunih 10god pa swe na dalje ..
Nikada necu zaborawiti moje odlaske u shkolu .. On kao taman ide u grad i kewa swaki put smori da me on poweze da ne idem peshke .. i on narawno usput .. MAJMUN ME WATACHIO ZA SISE JBT !!! Gomilu puta sam zelela samo da ga izbodem nozem .. ali se nikad nisam usudila.
Na kraju je doshlo do toga da sam jedno weche ja bila sama kuci a on je trebao da se nadje sa mamom u centru , a pre toga je doshao da "se preswuche" .. I tu naleteo na mene - pokushao da me siluje .. i tu naidje mama i kao shta je bilo , a ja necu da joj kazem da je ne powredim , jer je bila luda za tim idiotom kao malo dete ..
Swe u swemu prodje to , a ja nikome ni rechi .. samo sam imala swoj dnewnik u koji sam pisala swe shto nisam mogla da kazem .. bash kao i sada .. i ona , kakwa je uwek bila , uspe da mi ga nadje i prochita to ..
Koja je njena reakcija bila na to ?? Smeshno .. Preshla je preko toga bez mnogo komentara i nastawili smo da ziwimo kod njega .. Tek posle nekog wremena smo se odselile kod babe i dede u stan (mamine mame i tate) , a oni su kao nastawili da se zabawjaju .. Ja sam narawno nastawila i dalje da prawim sranja .. bezanje od kuce, iz shkole, loshe ocene .. jedwa sam zawrshila osnownu i tada je mama odluchila da me odwede u pizdu materinu da me makne od "losheg drushtwa" .. Tako je i uradila .. Odselili smo se , na moju ogromnu bol i patnju daleko od mog rodnog grada .. U jedno malo mesto pored mora .. Tu sam upisala srednju i zawrshila je uspeshno ..
A da , ne rekoh .. Mama je nashla owde neki posao da se brine o jednoj nepokretnoj zeni a da ona i ja dobijemo smeshtaj i hranu .. Na srecu baka je super , a ziwi sa sinom koji nikada nije zenjen .. i bla bla bla da was ne smaram sada sa tim stwarima owaj se kao zaljubi u kewu i uspe da je nawuche da zauwek ostane tu .. a ona sa mishljom u glawi kako je owde swe bolje a tamo nema shta da joj nedostaje i sl.- pristane ..
I tako mi sad ziwimo owde skoro 7god , jbt .. A doshli smo samo na jedno leto ..
Eto owo je sada bilo malo ne wezano za temu narkomanije ali , doshčlo mi to da pishem , ja se izwinjawam :-D
To je za sada to .. otpala mi ruka :rolleyes:
Kuckacu Wam josh posle nekad .. a do tada budite pozdrawljeni i chuwajte se ...
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
mvp
Posts: 173
Joined: Sun Aug 10, 2008 10:00 pm
Location: YU

Re: Ima li nade za nas ??

Post by mvp »

Ja taman pomislih da nema nade za vas...a ti promeni boju slova...sada....mozda....
trice i kucine
User avatar
PsyTechGirl
Posts: 2083
Joined: Sat Dec 27, 2008 10:36 pm
Location: U tri p.m. ...

Re: Ima li nade za nas ??

Post by PsyTechGirl »

Ne kontam shta je pesnik time hteo da kaze ??? :smt117
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
User avatar
PsyTechGirl
Posts: 2083
Joined: Sat Dec 27, 2008 10:36 pm
Location: U tri p.m. ...

Re: Ima li nade za nas ??

Post by PsyTechGirl »

I tako ja doshla owde .. a owde me sachekala gomila ljudi .. jbt ne mogu da nadjem rechi .. skroz mi je pukao wokabular ... kako je to gadno ljudi moji .. Swe imam nekako zbrkano u glawi i zelela bih to i da otkucam .. ali ne umem i ne mogu da sklopim swe to da dobije celinu koja ima smisla .. I taman pochnem misao i kontam sad cu to otkuckati .. pa se pogubim .. e jebem ti swe hemije owog sweta .. :axe:
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
User avatar
PsyTechGirl
Posts: 2083
Joined: Sat Dec 27, 2008 10:36 pm
Location: U tri p.m. ...

Re: Ima li nade za nas ??

Post by PsyTechGirl »

Last edited by PsyTechGirl on Mon Dec 29, 2008 10:26 pm, edited 2 times in total.
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
User avatar
YugoStar
Posts: 757
Joined: Wed Mar 05, 2008 4:35 pm
Location: Evropa

Re: Ima li nade za nas ??

Post by YugoStar »

E cao PTG.
Dobrodosla i nastavi pisati.
:D
User avatar
PsyTechGirl
Posts: 2083
Joined: Sat Dec 27, 2008 10:36 pm
Location: U tri p.m. ...

Re: Ima li nade za nas ??

Post by PsyTechGirl »

Hwala na lepoj dobrodoshlici ... PDT_Love_18
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
mvp
Posts: 173
Joined: Sun Aug 10, 2008 10:00 pm
Location: YU

Re: Ima li nade za nas ??

Post by mvp »

pesnik...,mada sa pisanjem nemam tri ciste,...htede da kaze...da ga opasno nerviraju skretanja paznje raznim glupostima tipa ljubicasta...roze slova...podebljana slova...koriscenje zamena za slovo tipa sh,y...milion smajlica.....a posebno me nervira koriscene duplog v tj w.Sta vam to znaci???A da umalo da zaboravim...i ovi likovi sto menjaju avatar svaki dan....STRASNO... :supz: :goodman: :shock: PDT_Love_23 PDT_Love_25 PDT_Love_14 :smt006 PDT_Love_18 :smt066 :smt062 :smt070 :smt074 :smt073 :smt072 :smt059 :smt058 :smt051
trice i kucine
Post Reply