Ejakulacija

Na ovom forumu ćete moći čitati stručne tekstove u vezi narkomanije, tretmana i drugih srodnih tema. Korisnici foruma neće imati mogućnost komentarisanja tekstova.
User avatar
Jajajajaisamoja
Posts: 70
Joined: Sun Jan 22, 2017 3:17 pm

Re: Ejakulacija

Postby Jajajajaisamoja » Sat Sep 16, 2017 12:54 pm

Rijesio sam problem erekcije al' sad me muci ejakulacija.
Jeste li se dogovorili koja tableta odgadja ili cini nemogucim istu?
Kad sve što droge, bolesti ovisnosti uključujući i nove tehnologije daju i uzimaju, sabereš i oduzmeš na kraju dobiješ da izabereš ON i OFF

Don Dop
Posts: 130
Joined: Mon Jul 08, 2013 8:14 pm

Re: Ejakulacija

Postby Don Dop » Thu Jun 21, 2018 12:08 am

Dado manson wrote:Pozz svima htjeo bih postaviti pitanje,naime 6 mjeseci sam na suboxonu,i u zadnjih mjesec bio sam ko Dr i propisao mi je asentru i rivotril jer me depresija pocela trmat!E sad od cega od ova dva lijeka ne mogu da postignem ejakulaciju,inace erakciju imam i sve ok ali ne mogu da svrsim nikako gore nego kad sam na dopu bio!Kad ce to proci i od kojeg lijeka je to?pozz


Namerno sam citirao ovaj post iz samo jednog razloga. Covek uzima tri leka, a navodi dva kao eventualne krivce za njegovu seksualnu disfunkciju.
Naravno buprenorfin je nedodirljiv, a on je jedini krivac. Za neupucene, visegodisnji sam bivsi korisnik pomenutog leka i recicu vam da je najvece zlo ukoliko se koristi kao substitucija. Koliko je zlo govori Vam citirani tekst. Covek pored oba oka, mozga, krivi sve ostalo samo ne Buprenorfin(suboxon, subotex, zavisi u kom se obliku uzima ista je prica).
Glupost je neunistiva...


Return to “STRUČNI TEKSTOVI”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests