Pomoc pls...

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

ivana26
Posts: 24
Joined: Sat Jul 06, 2013 4:40 am

Re: Pomoc pls...

Post by ivana26 »

Moj nije ni pristao jos na nista, niti zeli da prizna da ima problem, pa ga nisam ostavila.. Smatram da treba prvo sam sebi priznati da ima problem, a ja sam svakako uz njega bili zajedno ili ne..

Ivi2405
Posts: 3
Joined: Thu May 16, 2013 4:49 pm

Re: Pomoc pls...

Post by Ivi2405 »

Lujka wrote:
Ivi2405 wrote:Pozdrav svima..

Vjerenik mi je "bivsi" ovisnik o heroinu..Sa lijecenja je izasao prije skoro dva mjeseca, ide jednom sedmicno u odredjenu ustanovu po terapiju, kako ga testiraju i kako se isti testovi mogu lazirati to znaju oni koji su bili tamo. Znam da postoji kucni test pa me zanima zna li iko gdje se u Sarajevu moze kupiti i po kojoj cijeni?
I, zanima me što misliš postići sa tim kućnim testiranjem?
Misliš li zbilja da je "špijuniranje" sa tvoje strane pametan potez?
Što misliš o razgovoru, onako, sjednete, pa riječ po riječ.... :!:
Nikakvo špijuniranje nije u pitanju, postoji i dogovor da ga u svako doba mogu testirati jer je jako dobro svjestan koliko je "usrao" i da ja ne mogu preko noci vratiti povjerenje koje sam imala u njega...I vjeruj da razgovaramo često i dugo, koliko je iskren to samo on zna. U svakom slučaju bolje provjeriti kad i ako nešto posumnjam nego da me ubije paranoja

Post Reply