Page 1 of 15

crna reka

Posted: Mon Jul 09, 2007 1:43 am
by srky
u gadnoj sam frci, moze li mi neko reci nesto o pravoslavnom misionarskom centru u crnoj reci,gdje je to tacno

Posted: Mon Jul 09, 2007 11:52 am
by sunrise
stas tamo?

Posted: Mon Jul 09, 2007 4:49 pm
by zvrky
Ja ti ne bih preporucila :-D

Posted: Mon Jul 09, 2007 10:02 pm
by srky
zasto

Posted: Mon Jul 09, 2007 11:15 pm
by zvrky
Zato sto tamo rade jednom recju "psihopate" sorry moje misljenje...

Posted: Fri Jul 27, 2007 12:30 pm
by Moonlight Hermit
:-D nije me dugo bilo, bio sam u londri. ako te zanima broj, posalji mi pp, poslacu ti mob oca branislava

Posted: Sun Sep 02, 2007 10:28 pm
by Igla.U.Plastu.Sijena
POP BANE JE PROGLAŠEN KRIVIM ZA PREBIJANJE PORODICE VASIĆ I OSUĐEN JE NEADEKVATNO I NEOPRAVDANO MALOM KAZNOM ZATVORA U TRAJANJU OD 6 MESECI, KOJA MU JE USLOVLJENA NA GODINU DANA!

UJEDNO DVA POMOĆNIKA SU KAŽNJENA SA PO 100.000DIN.

Posted: Sun Sep 02, 2007 10:32 pm
by Igla.U.Plastu.Sijena
prije 8 mjeseci sam reagovala na nasilnika i prosto ne mogu da vjerujem da je sve ovo vrijem bio na slobodi i nastavio sa cinjenjem krivicnih djela

moj post od 08.01.2007.

Bez obzira sto su narkomani sami izazvali svoju bolest, imaju pravo na zastitu od bilo kakve eksploatacije, od bilo kakve tjelesne ili druge zloupotrebe i degradirajuceg tretmana.

Da ne bude zabune :

Branislave, fizicko kaznjavanje nije moralno prihvatljivo, obzirom da bolesniku ne daje pravo na fizicki integritet koji zdravi pojedinci u Vasoj zajednici imaju. Ljudi koji dolaze u Vas dom su bolesnici i moraju biti tretirani humano i uz postovanje ljudske licnosti.
Batine?? Batine imaju kratkorocni efekat jer ni na koji nacin ne pomazu bolesniku da uspostavi moralne vrijednosti iako se to Vama cini drugacije.
Da li zbog nemanja dovoljnog obrazovanja ili zbog nasilnickih odlika
Vase licnosti, prosto je nevjerovatno da ne znate da postoje disciplinske mjere koje su takodje efikasne i jake a ne podrazumijevaju fizicko kaznjavanje.

U drzavi u kojoj se tolerisu ratni zlocini, mito, korupcija, kriminal,u kojoj se ne vodi racuna o interesima gradjana, nije nista cudno sto se tolerisu nadriljekari(k tomu jos i nasilni) i vracare i sto ste Vi, Branislave, jos uvijek na slobodi umjesto da sjedite u zatvoru.
Iz posta ovog mladica, vidim da ste mu oduzeli propisane lijekove po prijemu. Sami izjavljujete da bolesnici mogu uzimati terapiju, osim metadona?!? To govori da se neovlasteno bavite lijecenjem i pruzanjem medicinske pomoci i time cinite krivicno djelo i da se tim bavite uz novcanu naknadu sto je po starom zakonu u Srbiji bio tezi oblik krivicnog djela pa ste mogli dobiti pet godina zatvora a po novom Zakonu trebate dobiti do dvije godine.
Nanosenje tjelesne povrede je takodje krivicno djelo a Zakon glasi Ko drugog tjelesno povredi ili mu zdravlje narusi, kaznice se...itd. Bez obzira da li Vam je nesto potpisao bolesnikov brat. Pretpostavljam da ce nasilnik poput Vas uzeti za opravdanje taj potpis porodice. To Vas ne oslobadja odgovornosti jer u slucaju gubitka legalne sposobnosti osobe tj bolesnika, tu osobu moze predstavljati i o njoj donositi odluke samo i iskljucivo pravni zastupnik kojeg je imenovao nadlezni i nepristrani sud nakon sto je sve saslusao i utvrdio da nema nikavih sukoba interesa.
Dakle, po ovome sto smo mogli procitati, Vi ste pocinili krivicna djela i trebate biti procesuirani i kaznjeni.
Vase ideje uobrazilje da nekom pomazete ce mozda biti nagradjene na onom svijetu, ali metode koje koristite moraju biti kaznjene na ovom svijetu.

Etika je grana filozofije koja određuje razliku između dobrog i loseg ponasanja odnosno postupaka, tj. etika je znanost o moralu.
Trebali biste razmisliti o razlozima i uzrocima odnosa Vasih kolega, svestenika, prema Vama.

Vi niste ljekar, ali kao ljudsko bice i vjernik biste trebali znati sta je bolesnik (a narkomani su bolesnici bez obzira sto su svoju bolest sami izazvali) dakle, covjek narusenog zdravlja i ne postoji opravdanje za bilo kakvo dalje narusavanje njegovog zdravlja a to Vi cinite nanosenjem tjelesnih povreda i degradirajucim tretmanom.

Re: crna reka

Posted: Sun Sep 14, 2008 1:40 pm
by neske26
Nemogu da verujem da pisete svakakva s*anja a niko od vas nije bio tamo.Ja sam bio tamo i mogu samo da kazem hvala i ocu branislavu i svima ostalima koji rade tamo.!!!Sta kao biju?Ili sta vec?..pa normalno da bije!Sta bi bilo kada bi pustio 200 narkomana da rade sta hoce?Imas neka pravila,ispostuj ih i sve Ok..Moj ti je savet da odes tamo neces se pokajati VERUJ MI !

Re: crna reka

Posted: Sun Sep 14, 2008 4:34 pm
by Sagitarius
neske26 wrote:Nemogu da verujem da pisete svakakva s*anja a niko od vas nije bio tamo.Ja sam bio tamo i mogu samo da kazem hvala i ocu branislavu i svima ostalima koji rade tamo.!!!Sta kao biju?Ili sta vec?..pa normalno da bije!Sta bi bilo kada bi pustio 200 narkomana da rade sta hoce?Imas neka pravila,ispostuj ih i sve Ok..Moj ti je savet da odes tamo neces se pokajati VERUJ MI !


Postoji na tuce drugih centara u kojima nema batina,i gdje 200 narkomana funkcionira savršeno u zajednici.
Batine su odraz nemoći i nesigurnosti,te su zabranjene svim mogućim konvencijama o ljudskim pravima.Ako netko misli da su narkomani manje vrijedni od ostalih,može da me poljubi u :butthead: .
Jebote,pa ni panduri te više ne smiju prebit kao što su nekad batinali YU-milicionari.

A taj Branislav je kao neki čovjek od vjere? Po svemu što čitram ovdje,imam dojam da je on samo jedan beskrupulozni gad koji se bogati na tuđoj nevolji.
Netko to od gore vidi sve...