Bila u tom bunkeru, nevjerovatan... Da čovjek ne povjeruje šta su ljudi napravili u to vrijeme.ivica wrote:Baš me povuklo pa sam malo gledao filmove o titu, kratke ,na youtubu. Nisam znao da u konjicu frajer ima tj da je imao bunker 200 tinjak metara pod zemljom u koji može preživit nuklearni udar 7 puta jači od onog na hirošimi.
Vanredne situacije.
Moderator: sanela
Re: Vanredne situacije.
je fantastično, ali niko nije računao na efekat prvog komšije
Gledao sam ono je u obliku potkovice napravljeno a ulaz je kroz jednu obicnu malu kucicu nikad nebi rekao sta se krije dole. Ogromno je i na velikoj dubini pod zemljom ali se spustas tako postepeno da uopste ne osecas da silazis pod zemljom.
To je bilo namenjeno za ceo vojni i drzavni vrh, ako mi izginemo da nam predsednik i drzavna elita ostanu zivi blagoslovljeni bili...
Da mogu da se razmnozavaju i naprave nam ponovo lepsu i bolju drzavu, a mi bi ostali gore da mutiramo kao u Cernobilu.. imali bi po tri noge, cetri oka i penis na celu..
To je bilo namenjeno za ceo vojni i drzavni vrh, ako mi izginemo da nam predsednik i drzavna elita ostanu zivi blagoslovljeni bili...
Da mogu da se razmnozavaju i naprave nam ponovo lepsu i bolju drzavu, a mi bi ostali gore da mutiramo kao u Cernobilu.. imali bi po tri noge, cetri oka i penis na celu..
...
Ja kada budem diktator (zadnji) ja ću jedini posjedovat tehnologiju za teleportaciju i u slučaju frke odoh na tibet ili novi zeland zavisi koje bude godišnje doba, uostalom ako tada bude godišnjih doba, jer već pripremam plan za 4 vječno vladajuće jeseni.
ignorance is bliss!
Ivice ti si moj omiljeni diktator
Ima ih jos par koji su isto gradjeni u to vreme ali su jos uvek pa da kazem vojna tajna jer su u upotrebi odnosno postoji mogucnost upotrebe zato nisu otvoreni za javnost i isto su fantasticni...Bila u tom bunkeru, nevjerovatan... Da čovjek ne povjeruje šta su ljudi napravili u to vrijeme.
Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...
Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
Vanredna situacija!!!
Sljam mi ostao 20.000 i kusur dinara duzan gde sam radio sve ovo vreme i nece da me plati. . . Vanredna situacija. Dal da idem i blamiram se tamo za tu kintu, il da odusten... Hamlet 2.dio =)
hajte prosvetljeni, pomozite jadnom pomracenom umu..... bez zezanja... bas sam pomracen
Gospode Boze Isuse Hriste, pomiluj me gresnog i pomracenog........
Sljam mi ostao 20.000 i kusur dinara duzan gde sam radio sve ovo vreme i nece da me plati. . . Vanredna situacija. Dal da idem i blamiram se tamo za tu kintu, il da odusten... Hamlet 2.dio =)
hajte prosvetljeni, pomozite jadnom pomracenom umu..... bez zezanja... bas sam pomracen
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Ja sam sljakao letos i jos mi nije isplaceno.Ima da goriwinston85 wrote:Vanredna situacija!!!
Sto blam, nije blam traziti svoje rodjene pare. Poznata mi je ta situacija i ja se za svoje pare preganjam svaki mesec sa budalama.winston85 wrote:Vanredna situacija!!!
Da ne bih ostao bez posla trpim razne budale, radim ko crnac a ostanem da nemam ni za leba i pivo...
Stalno mi kasne sa platom dokurcilo mi svaki mesec da se raspravljam, jos ispada posle kad dobijem platu da mi cine uslugu.
Jbm im mtr u pck...on bezobraznu
...
Ziki koliko mg suba si koristio i koliko dugo, i dali si u prvom postu na ovu temu pričao krizi od suba. Sta piti kada hoćeš da se okaneš suba? Da li si danas skroz čist? Nije valjda toliko raspadanje...
e moj hamlete pa svaki gazda kasni sa platama.Najgori su ovi sto imaju,oni tek ili malo placaju ili obavezno kasne ili probaju cak da ucare da te ne isplate.Sirotinja je tu najurednija kada treba nesto da plati,dobro to vise vazi za majstore i tako te stvari.winston85 wrote:Vanredna situacija!!!
Ja to resavam prosto,uzmem sam cim osetim da me levate ja njih jos vise izlevatim.kada je covek ok i ja sam ok ali takvih je danas malo...Moram da dodam i da radnici znaju da budu bezobrazni kada si mnogo mek.Ja sam imao davno neki kafic i neku prodavnicu i kako mi je to bila vise kancelarija da ja popijem kafu i posedim malo nisam ni kontrolisao previse.sisali me kao ovna,nego dobro tada sam radio nesto drugo tako da nisam ni obracao paznju previse na to koliki su pazari i to ali uvek u minusu sam bio...
Idi budi dosadan,kukaj kako nemas za zivot,treba ti da platis racune i to,nema ti druge...Nego kakav si ti ugostitelj kada zivis samo od plate?
Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...