PEPELJUGA....priča u nastavcima

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Boban

Re: PEPELJUGA....priča u nastavcima

Post by Boban »

yasujirozu wrote:uzgrijed, raća (potkonjak) tkoga znate, uz prevashodno lelinu (ex lela&kiza), te samurajevu, ćukovu (brzine su njegovo srednje ime od izlaska iz splitoreta), eminu (mijic) i moju pomoć, izvukao se iz skoro-death situacije konstantnog trsnuća stomaklijom.
news submited.
Iz retosplita znam vladu cuka.EEEEE gde ste bre ti raskorace i ti pepeljugo.Kao nismo se culi 100 godina :D .Pepe samo przi sve ce biti ok, cujem da si uzela ozbiljno da zavrsis sa tim sranjem i drzim ti fige.Ti raskorace hahhha jbt nik aj cucemo se pa da napravimo neki jam session nadam se dsa je prostor za probe jos 500 kinti i da postoji onaj studio o kojem si pricao.Ja sad kenjam ovde a mogu uzeti fon i popricati sa obom a necu jer ovo radim da znaju ovi krelci da smo se druzili dok sam ziveo u Bg.Jeco drzi se.Marko aj zovem te ovih dana.Cujemo se.
yasujirozu

Post by yasujirozu »

ne čitas slova u zagradama.. vladimir ćuk je u kurcu.
pop@j

Post by pop@j »

pepeljuga84 wrote:Ako smatraš da razmaziti dete znači pružiti mu pomoć kada je zatraži-onda da, ja jesam razmažena.Da si čitao moju ispovest kao što tvrdiš, video bi da ja od mojih nikada ni dinara nisam dobila za gudru, snalazila sam se kako sam znala i umela, niti sam bila tapšana po ramenu dok pravim sranja-čak suprotno...recidiviram-povremeno proradi rovac, uradim se i kraj priče.Već neko vreme sam na metadonskom održavanju. (nije potreban komentar na ovo, već sam spremila benzin i šibicu za lomaču)...Ne smatram to svojim najvećim problemom.Više me opterećuje nemogućnost pronalaska posla i nemanje materijalne a samim tim i egzistencijalne sigurnosti.
ja se bojim da ovo čitam. paranoja me od pomisli da ću negdje pročitat: evo super smo princ i ja, šljakamo, ne možemo da potrošimo ono što zaradimo. bobe, subići i texći su cool, ne znamo da smo urađeni u centar ne moramo.
by vuk wrote:A najviše bi me sjebalo da otkrijem Pepeljuginu ovisnost o cipelama. ispričavam se za upad u bajku...
:D
Mornar sam Popaj ja, žena mi Oliva, sin mi je Kićo, auto Fićo, jer mornar sam Popaj jaaa!!! Tu-tuuuu!
Boban

Post by Boban »

yasujirozu wrote:ne čitas slova u zagradama.. vladimir ćuk je u kurcu.
Juce sam pricao sa njim jbt.Covek je imao recidiv ali sada je ok kako kaze.Kome da verujem?U ostalom zna se ne laze mene nego sebe....
yasujirozu

Post by yasujirozu »

bit ce mi neizmjerno drago ak si u pravu kak je dobro; presjekao je kontakte sa mnogima.
pop@j

Post by pop@j »

Boban wrote:
yasujirozu wrote:ne čitas slova u zagradama.. vladimir ćuk je u kurcu.
Juce sam pricao sa njim jbt.Covek je imao recidiv ali sada je ok kako kaze.Kome da verujem?U ostalom zna se ne laze mene nego sebe....
mahaluše :mrgreen:
Mornar sam Popaj ja, žena mi Oliva, sin mi je Kićo, auto Fićo, jer mornar sam Popaj jaaa!!! Tu-tuuuu!
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Jeb'o lud zbunjenog :rolleyes:
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
pop@j

Post by pop@j »

pepeljuga84 wrote:Jeb'o lud zbunjenog :rolleyes:
ima nas ovdje svakakije ali zbunjenih?
ma daj,
ti se šališ :D
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Ma jok Dear, ja sam SMRTNO ozbiljna :smt061 :smt016 :smt045
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »