Postao/la Voyager dana 20 apr 2010, 17:00
Jebote...ne mogu da verujem da i taj Metadon rokaju.
Onomad kada su nam ga tek uveli, bila je prica po klinikama d ataj ne moze da se fura, u sta sam se i sam uverio.
Znas li ti covece koliko to boli i pece, ne znam ni sam vise sta !
Znaci na sta su sve ljudi spremni samo da bi se ufiksali.
Pa zar mu nije jednostavnije da ga proda i kupi Heroin i da zveka u tetku, nego da trpi taj uzasan bol, meni nije jasno ni kako uopste izdrzi, to znaci boli zestoko.
Ja sam probao i gurnuo sam samo jednu crticu, dakle samo 0.10ml i odjednom me je cela vena duz cele ruke tako zapekla da ti ja to ne mogu opisati.
Kao da je neko umesto krvi u pravcu krvotoka pustio vatru uzduz cele vene da tece, ono, jebeno sam osetio do karotide.
I jos dve crtice sam gurnuo i izvukao gan, brate batali pricu rekoh sebi, cela ruka je pocela da me boli.
I nakon toga sma sat vremena masirao venu, bolela me.
A ovaj u prepone, braaateeeee !!!
Ako u ruku ovako boli, onda mogu da mislim kako boli u prepone.
A u prepone je jako zajebano fiksati bilo sta, jer tu ima puno sitnih kanalica i ako se bilo koji od njih osteti ili zacepi moze da nastane takav picvajz da ostanes bez noge, sto se jako puno puta desavalo i desava se konstantno.
Naravno da cu ti poverovati, naravno da ne haluciniras, ali zaista sam zapanjen, moras i ti priznati da je to ono...totalna krajnost.
Dakle, moguce je u teoriji roknuti taj Metadon, ali uz izuzetno jak bol.
Znaci oni ladno trpe taj bol samo da bi se roknuli.
Ma bolesno brate, isuvise su ti ljudi bolesni.
Ali zaista ne razumem, jer pazi, oralna biodostupnost Metadona je potpuno ista kao i intravenska, znaci potpuno je ista i jacina i trajanje rada i rad bilo da ga roknes, bilo da ga popijes.
Jedino ako ga roknes pocece da deluje odmah nakon 1 minut...i nema nikakvog posebnog flesh-a...mislim ima, hajde, ali nista slicno kao flash od Heroina ili Morfina.
Ima fin flash Metadon, onako nakon 60 sekundi od ubrizgavanja, ukoliko zveknes dobru dozu, samo te odjednom obuzme totalna opioidna razvaljenost i to je pocetak rada i tako nastavlja da pici.
Ali to je onaj isti rad koji dobijes nakon sat vremena od kako si ga popio, ne vidim nikakvu razliku...mozda zato sto nikada nisam zveknuo svih svojih 100mg u venu, najvise sto sam zveknuo Metadona u venu je bilo 50mg, ali i to je vise nego dovoljno da osetis full rad intravenskog Metadona cak i kada si dobrano navucen, jer takav fix bi momentalno ubio svaku netolerantnu osobu.
Nista, hvala na informaciji, sta mogu jos reci.
Zaista nisam znao da su ljudi spremni da toliki bol trpe samo da bi rad poceo odmah i samo da bi osetili taj Metadonski flesh.
Ne znam...mozda je Alkaloid malo promenio formulaciju, mozda vise ne boli tako, ne znam, jer ne mogu da verujem da neko trpi takav bol.
Ako hoces i mozes, bas se raspitaj kod tih likova da li boli ili pece kada ubrizgavaju, kako sve to izgleda.
Da li je potrebno da ga nekako nabrzaka pripreme, ili bukvalno direktno soluciju u venu kako si ti rekao da si onog video.
Znam sta je iglomanija.
Ali iglomanija nije zvekanje vode u venu, zvekanje necega sto te nece uraditi.
Svaki igloman od svakog busenja ocekuje reward.
Ovde je toliko snazna iglomanija u pitanju da su spremni da istrpe tu agoniju od bola da bi je zadovoljili.
A sta se desava sa njegovim organizmom i sa tim venama, s'obzirom kako boli kada se injektuje, to ne mogu ni da zanislim.
Ma uopste, sta se desava sa organizmom i venama kada injektujes nesto sto je pravljeno da se uzima oralno.
Po nekoj logici ovaj Alkaloidov Metadon bi cak bio i bezbedniji za injektovanje nego Heptanon ili HF-ov Metadon, jer ova dva imaju i razne aditive i kurce i palce i izopropil-alkohol, dok Alkaloidov Metadon nema toliko toga.
Neam pojma bre, ali znam da Metadon nije za zvekanje, cak ni ampulirani Metadon nije za vene, izaziva snazne lokalne i bolne reakcije kada se daje u velikim koncentracijama, zato se i odustalo od injectable Methadone programa, Metadon jednostavno nije supstancija za venu.
Kad ce vise da nam uvedu Morfin za odrzavanjeeeeee, aaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!
Pozdrav !
.::VOYAGER::.