Moderator/ica: sanela
)... Naravno- nema direktora, a nece ga biti ni sutra, a niko nema ovlastenje da potpise umjesto njega (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10-ovo ja brojim da ne bih opsovala
). OK-doci ce u srijedu...

(tel) i tako sa njih cetvero-petoro popricah i stvarno su svi bili ljubazni (nisam ironicna-zaista jesu bili ljubazni)... Jeste da im je aparat za PCR u kvaru i da ocekuju u avgustu njegovu popravku, ali bar su to sve lijepo objasnili i imali strpljenja da odgovore na neka moja pitanja...saša-ex je napisao/la:Nista jednostavnije nije ni ovde, kao da namerno sve rade da bi odustao....
cudim se sto se ne javljas...No, uskoro ce 31. avgust-treba samo biti uporan i napuniti baterije tj. zivce za sve to. Koji je ono kod tebe genotip?klara60 je napisao/la:A,ja mislila Bobane da si ti vec krenuo sa terapijom icudim se sto se ne javljas...No, uskoro ce 31. avgust-treba samo biti uporan i napuniti baterije tj. zivce za sve to. Koji je ono kod tebe genotip?
PS. Ja sam dosla do zakljucka da ne treba previse citati o tome (hepatitisu) jer sto vise citam, mene hvata veca panika, nego treba krenuti i u hodu se informisati-bar tako sada mislim...
Zelim ti, od srca da ti ovaj put komisija odobri lijecenje i da uspjes u njemu
Pozdrav
winston85 je napisao/la:Strpljenje, strpljenje... Samo dokle...
Puno srece zelim...
Trenutno korisnika/ca: Yahoo [Bot] i 1 gost.