Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.
nedostaju vaši postovi.. verujem da je sve u redu, dokle god se ne javljate.. nekako je pravilo da sa nama ovakvima, period "bez vesti", predstavlja i period bez većih problema.. nadam se da ste upali u dugo, toplo i "dosadno" leto!
svako dobro vam želim!
"I umri, ti nezasita zveri! tvojom krvlju, obojiću prošlost!"
Hvala Nik na željama, također… Nemoj mi persirati, molim te, osjećam se k`o da imam 100 godina, a volim vjerovati da sam još uvijek «mlada i luda». Da, dobro smo, upoznajemo se, prilagođavamo, učimo, trudimo se mijenjati i tako…živimo i uživamo koliko god je to moguće… Ako si u ponedjeljak sudjelovao na skype sastanku, onda si «susreo» i mog muža. A što se tiče onog da li možeš podijeliti moju priču? Ma, nema problema, pogotovo ako misliš da to može nekome pomoći.
Hej ivon , baš mi je drago da te vidim… Kažeš sin upisao prvu godinu faksa? Mila majko…Moj najstariji sin kreće u prvi srednje, pa mi je kad prije?! K`o da je jučer bilo kad je kretao u prvi osnovne… Uglavnom smo dobro i meni se baš sviđa kako je… Jučer bila na kontroli kod dr. u Zg, pa šlajsala poslije s klincima po trgovačkim centrima , a dragi je otišao na AN sastanak.